Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Metaliko opinie

15.08.12, 22:31
    Witam,

poszukuję opinii na temat firmy Metaliko (www.metaliko.pl).
    Zainteresowałam się ich ofertą po obejrzeniu ich strony internetowej. Wymyśliłam sobie schody ze szklaną balustradą i metalową poręczą. Zachwyciłam się tym co zobaczyłam na stronie.
    Jednak zanim podejmę decyzję by z nimi współpracować poszukuję doświadczenia innych ze współpracy z nimi.
    Interesuje mnie, czy produkt przez nich oferowany jest dobrej jakości, czy są terminowi, czy dotrzymują warunków umowy... ogólnie, czy są godni polecenia i warci pieniędzy, które mam zamiar wydać na schody "idealne".
    Będę wdzięczna za każdą opinię.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Alesandro70 Re: Metaliko opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.12, 00:02
        Witam.
        Zamówiłem u nich schody jakiś rok temu,
        Musiałem sporo czekac ponieważ budowa mi się sporo przyciągnęła
        Byli wyrozumiali ale kiedy przywieźli moje schodki
        Wiedziałem ze bedą ozdobą naszego domu.
        W prawdzie nie powiniennem chwalić ich bo mieszkam dopiero pól roku
        W nowym domu ale do tej pory ze schodami nic się nie dzieje.
        Ogólnie oceniam pozytywnie.
        • Gość: ANONIM Re: Metaliko opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 21:04
          GENERALNIE NIE POLECAM. NIETERMINOWI,BRAK KONTAKTU Z KLIENTEM. GDYBYM WIEDZIAL TO BYM ZAMOWIL W INNEJ FIRMIE.
          • Gość: niezadowolona Re: Metaliko opinie IP: *.cdma.centertel.pl 21.08.12, 22:26
            Nie polecam. Ogólnie schody jak schody... natomiast obsługa i kontakt z klientem fatalny. Z terminami też różnie bywało. Właściciel opryskliwy. Gdbym wiedziała, to nie rozpoczęłabym współpracy, bo więcej z tego problemu, niż to warte.
      • Gość: Wa-Wa 78 Re: Metaliko opinie IP: *.centertel.pl 07.09.12, 23:51
        Teraz mogę się wypowiedzieć.
        Czytałam wcześniej na temat tej firmy wiele.
        Teraz gdy moje schody w Z Klasą są gotowe mogę
        Potwierdzić ze jest to dzieło sztuki.
        Sugestie okazały się trafem w 10 tke
      • stefan50000 Re: Metaliko opinie 12.09.14, 08:24
        Uwaga!!!!!!!!!!!!

Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą. Kontakt tragiczny a o terminowości to już szkoda gadać.

Ceny kompletnie nie przystające do jakości. Jak ktoś chce się przekonać to niech poprosi właściciela firmy o kilka numerów telefonów do osób u których ostatnio robił schody...

• k-waldemar Re: Metaliko opinie 01.10.15, 20:08
        Uwaga oszust!
        Zabral zaliczke w styczniu i do dziesiaj nie mam schoduw.
      • samon34 Re: Metaliko opinie 11.02.16, 09:28
        Witam,
        Zlozylem zapytanie w Metaliko o oferte przed 6 tygodniami. Najpierw telefon do wlasciciela, potem mail do biura. Cisza. Po dwoch tygodniach telefon- oddzwonimy prosze podac numer ( podalem juz w mailu oczywiscie )...cisza . Tydzien temu jeszcze raz telefon do szefa- prosze wyslac adres mailowy SMS-sem. Wyslalem... cisza. O jakosci produktow nie bede mogl sie wypowiedziec. Firma Metaliko polegla w moim wypadku na etapie... zapytania o schody.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka