Gość: atomówka IP: 172.17.5.* 15.03.02, 20:16 Czy cena 400$+opłaty za czteropokojowe mieszkanie na Gocławiu to dużo czy mało? Poza tym czy jest to w miarę bezpieczna dzielnica? Dzięki za odpowiedź Atomówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Pytanie do Warszawiaków IP: *.acn.waw.pl 15.03.02, 20:29 400 usd to rynkowa cena, sprobuj wytargowac na 370 usd + oplaty jezeli mieszkanie jest umeblowane to moze byc ciezko, ale jest taki bryndza na rynku ze znajdziesz na pewno za 370, i to znacznie blizej centrum, taki goclaw na ten przyklad to starsznie daleko i bez samochodu lepiej sobie podaruj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Pytanie do Warszawiaków IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 17:19 Od 20 lat mieszkam na Gocławiu i nie zauważyłam, żeby było dalej do centrum niż z Wilanowa, Tarchomina czy Ursynowa. Komunikacja jest bardzo dobra - na pętli jest 7 linii autobusowych. Czy to mało? Od września rusza most Siekierkowski - droga będzie jeszcze krótsza w niektóre rejony miasta. Zycie utrudniają korki rano i wieczorem - ale gdzie ich nie ma. Czy jest bezpiecznie? Nie wiem. Ale ani ja ani moi znajomi nie mieli kłopotów. Moje dzieci chodzą same również wieczorami i (odpukać) jeszcze nic im się nie przytrafiło. Myślę, że tak jak wszędzie zdarzają się napady i rabunki, ale daje się tu żyć i nie wyobrażam sobie mieszkania gdzie indziej. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pytanie do Warszawiaków IP: 157.25.126.* 18.03.02, 14:43 400$ za czery pokoje to raczej nie dużo, ale musisz brać pod uwagę fakt, że Gocław to niezbyt ciekwa okolica - ogromne blokowisko z wielkiej płyty i snujący się wszedzie tzw blokersi... obecnie bardzo ciężko jest coś wynająć, więc ceny bardzo spadły - znam ludzi, którzy mieszkanie około 60m na Dolnym Mokotowie (jedna z droższych lokalizacji) wynajmują za 300$ radzę więc jeszcze się rozejrzeć pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artex Re: Pytanie do Warszawiaków IP: 192.168.0.* 21.03.02, 15:48 nie lepiej za tą i tak ogromna sumę kupic jakies mniejsze mieszkanie i po np 15 20 latach miec na wlasnosc niz wyrzucac pieniadze w bloto i karmic kogos maszymi ciezko zarobionymi pieniadzami. Zawsze to juz odkladasz na swoje a nie wynajmowanie. Odpowiedz Link Zgłoś