yasminuml 01.10.12, 15:16 Witam, chcę kupić mieszkanie takie jak tutaj Sporo ofert przeglądnęłam spośród wszystkich to mi najbardziej odpowiada, jednakże byłabym wdzięczna za konstruktywną ocenę czy mieszkanie jest warte swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agut-ekk Re: Kupno mieszkania w Warszawie 02.10.12, 08:46 nie wiem czemu ale link nie działa. Może wklej jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
yasminuml Re: Kupno mieszkania w Warszawie 02.10.12, 11:15 przepraszam, teraz powinno być ok mieszkanie na sprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
yasminuml Re: Kupno mieszkania w Warszawie 04.10.12, 12:24 @maurycy200 działało ;/ nie wiem co jest nie tak, także ponawiam - mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: 195.205.194.* 04.10.12, 15:28 Nie skneruj tylko wykup reklamę dla swojej strony www!! Odpowiedz Link Zgłoś
yasminuml Re: Kupno mieszkania w Warszawie 05.10.12, 08:35 prosiłam o poradę, nie rozumiem co ma to wspólnego z reklamą, chyba od tego jest forum Odpowiedz Link Zgłoś
maltenka Re: Kupno mieszkania w Warszawie 05.10.12, 11:18 mi też niestety ten link nie działa ;/ jeśli szukasz mieszkania z rynku pierwotnego to na Woli są fajne inwestycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
yasminuml Re: Kupno mieszkania w Warszawie 05.10.12, 13:05 bez sensu ;/ coś nie tak z tym forum, to mieszkanie jest na Bemowie, rynek wtórny, niedaleko ma przebiegać 2 linia metra, Wola nie jest zła, ale zabudowa mi nieodpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
hejlovka Re: Kupno mieszkania w Warszawie 09.10.12, 11:06 a mi się własnie podoba na Woli ta inwestycja Na Sowińskiego - przyjemna zabudowa a do tego fajna okolica :) Odpowiedz Link Zgłoś
maltenka Re: Kupno mieszkania w Warszawie 11.10.12, 13:40 faktycznie, na sowińskiego 24 prezentuje się już całkiem całkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojutrka Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 09:50 a gdzie dokładnie jest ten adres? to jest tam przy parku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmina Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 12:59 tak, przy Falkowskiej :) ul. Na Sowińskiego 24 :) możesz sobie zobaczyć dokładnie na ich stronie lokalizację: www.nasowinskiego.pl/static/show/id=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krabia Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 12:55 Na Sowińskiego jest bardzo wysoko na mojej liście inwestycji wartych uwagi. zostały tam jeszcze jakieś wolne mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
oli200 Re: Kupno mieszkania w Warszawie 06.11.12, 13:04 Mieszkanko jest naprawdę warte uwagi.Cena jak na Warszawę myślę,że nie jest zawyżona.Znam znacznie wyższe.Także na Twoim miejscu rozważyłabym kupno.Jeśli Cię stać na nie,nie zastanawiałabym się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batfotlashes Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.com.pl 09.11.12, 09:32 Mieszkanie, mieszkaniem, ale kupisz takie do remontu; to horrendalnie dużo Ci wyjdzie kasy za to;> Wykalkuluj sobie, będzie Ci łatwiej : www.tuplytki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponko Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.dynamic.mm.pl 08.02.13, 09:43 nie wiem czy to jeszcze aktualne, a link też nie działa. Sporo fajnych mieszkań jest teraz na Białołęce. Znajomi kupili na Lewandów Park i bardzo sobie chwalą, widziałem to osiedle i całkiem przyjemne sprawia wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Kupno mieszkania w Warszawie 09.07.13, 22:28 Lewandów Park, Zielona Dolina, czy Osiedle Bursztynowe, ciekawych osiedli z lokalami w dobrej cenie jest w Warszawie wbrew pozorom całkiem sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 01:17 Ja Polecam Park ostrobramska na Pradze południe ewentualnie Wilanów Odpowiedz Link Zgłoś
nieruchomosci-kazimierz Re: Kupno mieszkania w Warszawie 24.07.13, 11:31 Proszę o jakieś dokładniejszą informację Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Kupno mieszkania w Warszawie 08.08.13, 13:00 Jeśli potrzebujesz dokładniejsze informacji dotyczącej wspomnianych przeze mnie inwestycji pytaj, postaram się udzielić wszelkiej informacji, ewentualnie odsyłam do strony internetowej developer, lub biur sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
niedolka Re: Kupno mieszkania w Warszawie 22.04.13, 14:26 mi się bardzo podoba to mieszkanie nasowinskiego.pl/productCatalog/category/86 4 pokoje, 100 metrów, to jest powierzchnia, na której mogę żyć! :) no i inwestycja wygląda coraz fajniej, zwłaszcza po otynkowaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
beattka.mom Re: Kupno mieszkania w Warszawie 09.07.13, 21:58 Wiecie coś na temat inwestycji Park Ostrobramski? Odpowiedz Link Zgłoś
matiooo Re: Kupno mieszkania w Warszawie 10.07.13, 11:28 Chodzi o to między Siekierowską a Ostrobramską? Odpowiedz Link Zgłoś
beattka.mom Re: Kupno mieszkania w Warszawie 11.07.13, 21:29 Tak o to osiedle. Słyszałam, że ma być tanio, wiecie coś? Czy to może tylko jakaś plotka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 01:16 Mówicie o tym na Pradze Południe? tam już sporo mieszkań podobno sprzedanych Odpowiedz Link Zgłoś
nordelectro Re: Kupno mieszkania w Warszawie 25.07.13, 02:03 Gość portalu: wanda napisał(a): > Mówicie o tym na Pradze Południe? tam już sporo mieszkań podobno sprzedanych Można na stronie sobie zobaczyć, które są sprzedane a które wciąż dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
sportowa000 Re: Kupno mieszkania w Warszawie 28.07.13, 19:51 Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem mieszkanie na Ursynowie . Co sądzicie o takiej lokalizacji? Niestety nie znam Warszawy zbyt dobrze i potrzebuje Waszej rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajder Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.play-internet.pl 29.07.13, 16:00 Na Ursynowie dobrze się mieszka i jest teraz trochę fajnych inwestycji. Zobacz na przykład tę: rynekpierwotny.com/mieszkania/mazowieckie/warszawa/ursynow/polimex-mostostal-development-sp-z-oo,osiedle-pustuleczki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: 37.228.1.* 07.08.13, 08:37 To już bliżej centrum można kupić mieszkanie z wyprzedaży, na przykład teraz na osiedlu Lewandów Park jest 20 % obniżki Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Kupno mieszkania w Warszawie 08.08.13, 13:02 Aktualne promocje mieszkań z tej inwestycji można znaleźć tez na stronie wyprzedaży mieszkań. www.wyprzedaz-mieszkania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.231.7.146.koba.pl 11.08.13, 16:34 Z tej wyprzedaży skorzystała niedawno moja siostra i kupiła fajne mieszkanko na osiedlu Lewandów Park, teraz jest na etapie wykańczania, ale skorzystała z oferty mieszkanie pod klucz u tego dewelopera Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Kupno mieszkania w Warszawie 15.08.13, 23:22 Warto zaglądać na tą stronę, bo co raz pojawiają się nowe oferty, nie tylko z inwestycji Lewandów Park. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina5 Re: Kupno mieszkania w Warszawie 10.09.13, 10:38 Zauważyłam, ze nawet na Villa Campina są spore obniżki, a tam mieszkania są bardzo ładne tak jak i sama okolica Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Kupno mieszkania w Warszawie 10.09.13, 19:46 Zgadza się. W tej chwili mieszkanie 2-pokojowe o powierzchni ponad 50m2 jest przez developera oferowane w cenie 264tys. zł zamiast 291tys. zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nieruchomosci-kazimierz zlecenia kupna - sprzedaży 12.07.13, 00:43 Przyjmę zlecenia kupna - sprzedaży nieruchomości w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
becialek Re: zlecenia kupna - sprzedaży 03.09.13, 12:36 Twoja propozycja mi się nie wyświetla, ja za to dość poważnie zastanawiam sie nad tą inwestycją agenadevelopment.pl zależy mi na mieszkaniu własnie dwupokojowym, dzielnica też mi odpowiada bo zawsze mieszkałąm na pradze i znam ją jak własną kieszeń, termin oddania to przyszły rok więc nie długo :) - czy ktoś już może jest posiadaczem takiego mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: zlecenia kupna - sprzedaży IP: *.intkomp.net 15.09.13, 15:51 Ja również nie widzę mieszkania, które Ci się spodobało. Ja zastanawiam się nad skorzystaniem z tej promocji www.osiedleespresso.pl/pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: zlecenia kupna - sprzedaży 15.09.13, 23:17 rzeczywiście link nie działa, to co z tym mieszkaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrejka Re: Kupno mieszkania w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 19:29 Na osiedlu Zielona Dolina w ten weekend na sprzedaż jest 10 mieszkań w najniższej cenie w Warszawie. To dobra oferta, warto się z nią zapoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
0dominiczka Re: Kupno mieszkania w Warszawie 08.06.15, 10:18 Teraz to oczywiście, że lepiej kupić dom pod Warszawą. Najlepiej duży, jeśli masz więcej niż jedno dziecko. Tutaj mają teraz ciekawą ofertę sprzedaży domu - www.rajskaosada.pl/pl/o-inwestycji.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.arvaniti Re: Kupno mieszkania w Warszawie 01.12.18, 14:02 Aby wycenic mieszkanie,to najpierw trzeba je obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: Kupno mieszkania w Warszawie 14.01.19, 07:54 Eeee to są produkty budowlane, a nie żaden mieszkanie :) Wszędzie fałsz i zakłamanie Odpowiedz Link Zgłoś