Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ubezpieczenie domu

IP: *.devs.futuro.pl 16.10.12, 13:48
    Witam,
    od niedawna jestem szczesliwa posiadaczka wlasnego domu i zastanawiam sie nad dobrym ubezpieczeniem. Jestem przewrazliwiona na tym punkcie, dlatego zalezy mi, zeby ubezpieczenie mialo jak najszerszy zakres, a przy tym nie bylo jakos masakrycznie drogie.
    Bede wdzieczna za podpowiedzi.

Iwona
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Ubezpieczenie domu IP: *.devs.futuro.pl 16.10.12, 13:58
        Ja od lat korzystam z Signal Iduna. Ostatnio przedłużyłem sobie polisę przez internet, bardzo szybki sposób zakupu. Miałem raz problem ze zniszczonym ogrodzeniem i odszkodowanie dostałem bez jakichkolwiek problemów.
      • 42andzia Re: Ubezpieczenie domu 18.10.12, 13:44
        My ubezpieczamy dom w Pzu i jesteśmy zadowoleni, mamy taką kobietę w swojej miejscowości co doradziła nam super pakiet.
        • Gość: andzia Re: Ubezpieczenie domu IP: *.play-internet.pl 26.10.12, 15:57
          my uciekliśmy stamtąd ostatnio… za drodzy byli. w mniejszych firmach możesz znaleźć tańsze i nie gorsze ubezpieczenie domu. już więcej chyba nie pójdziemy do takiej dużej firmy. z samochodem też się chyba przeniesiemy.
          • Gość: Jurek Re: Ubezpieczenie domu IP: *.play-internet.pl 30.10.12, 15:51
            Zrobiłem to samo tyle ze też z samochodem. Po co przepłacać jak w takim hdi które może i jest mniejsze ale jest na pewno tańsze. Nie ma co się dorzucać do molochów które muszą opłacać setki ludzi…
      • biedronka2only Re: Ubezpieczenie domu 23.01.13, 19:17
        Nam dobrą ofertą dało HDI. Cenowo wyszło całkiem przyzwoicie, oczywiście sugerowaliśmy się tym co jest także w OWU. Jak dotąd nie korzystaliśmy i odpukać niech tak zostanie.
      • Gość: centuś Re: Ubezpieczenie domu IP: 195.205.194.* 23.01.13, 20:41
        Szukaliśmy ubezpieczenia domu w budowie, SSO.
        Problemem jest opcja kradzieży, na którą żadna z odwiedzanych firm się nie zgodziła. W końcu ubezpieczyliśmy dom od żywiołów i zdarzeń zewnętrznych w Compensie. Z porównywalnych ofert wg zakresu ochrony oni byli najtańsi.
        • Gość: global Re: Ubezpieczenie domu IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 22:54
          Zapraszamy na stronę internetową kontakt.net.pl
          Doradcy mając do wyboru 20 firm ubezpieczeniowych konkretnie i rzetelnie przedstawią ofertę taką jaka klienta interesuje ,a nie taką jaka jest wygodna do sprzedaży. W ofercie posiadamy ubezpieczenia grupowe dla osób indywidualnych. Jest możliwość zawarcia takiego ubezpieczenia przez jedną osobę.
          Zawsze do porównania z tą samą składką przedstawiamy kilka ofert tak aby klient miał możliwość wyboru.
          Na stronie internetowej prosimy o wypełnienie formularza. Po kalkulacji składek i zakresu ochrony doradca skontaktuje się z Państwem. Wszystko bezpłatnie i bez zobowiązań.

Zapraszamy.
        • kope_rek Re: Ubezpieczenie domu 21.05.13, 08:07
          W PZU bez problemu możesz ubezpieczyć od kradzieży. Jest tylko ograniczeni, że maxymalnie do 20 tys. i tylko w pomieszczeniach, które są zamykane. Ubezpieczyłem u agenta we Wrocławiu, więc wiem, ale na szczęście jeszcze nie musiałem korzystać.
      • Gość: Doradca Finansowy Re: Ubezpieczenie domu IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 17:39
        Witam wszystkich serdecznie!
        To jakie jest ubezpieczenie domu, mieszkań, na życie zależy od OGÓLNYCH WARUNKÓW UBEZPIECZENIA.
        Jestem Doradzą Finansowym i dobiorę najlepszą ofertę ubezpieczenia z wielu firm ubezpieczeniowych na rynku!
        zainteresowanych proszę o kontakt
        tel. 531 899 934
        e-mail: marcin.trybulski@zeta.pl
      • kluczowy11 Re: Ubezpieczenie domu 18.02.13, 14:13
        moja siostra jest na tym samym etapie w zyciu. kiedyś szukałem info. o kredycie, co prawda nie domu, ale trafiłem na wiele cennych artykułów na takim serwisie czas na finanse. poczytaj sobie tam na ca uważać jak już się zdecydujesz na jakiegoś ubezpieczyciela
      • mechanikpiotr Re: Ubezpieczenie domu 19.02.13, 15:52
        Ja się zastanawiam nad tą ofertą
        www.cuk.com.pl/promocje/dom-i-mieszkanie-35-procent-taniej
        • Gość: knab Re: Ubezpieczenie domu IP: *.ghnet.pl 21.02.13, 11:26
          Według mnie, gdy nie znasz się na ubezpieczeniach nie ma co ryzykować i wybierać na oślep najlepiej pójść do agencji ubezpieczeniowej, tam Ci wszystko szybko i jasno wyjaśnią, zaoszczędzisz czas i pieniądze. Ja tak zrobiłem i skorzystałem z oferty agencji PoliSafe z Katowic i jestem bardzo z tego wyboru zadowolony.
      • barman-wesele Re: Ubezpieczenie domu 11.03.13, 13:45
        Zaraz po budowie wichura zerwała mi dach , na szczęscie miałem ubezpieczony juz dom i akurat wyszłem na 0 bez strat - jedynie moralne, po tej tragedii dokupiłem jeszcze ubezpieczenie na przedmioty wewnątrz domu
        • Gość: rvu Re: Ubezpieczenie domu IP: *.30.39.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.03.13, 14:31
          Kup polisę WARTA DOM ON-LINE i skorzystaj z 10% zniżki wpisując kod promocyjny: WARD01656000
      • kope_rek Re: Ubezpieczenie domu 21.05.13, 08:02
        Zdecydowanie PZU. Po pierwsze zakres jest najszerszy, Po drugie nie kombinują przy wypłacie odszkodowania, a po trzecie w przypadku np. powodzi tylko PZU jest w stanie wypłacić odszkodowanie wszystkim zalanym.
      • Gość: izaura Re: Ubezpieczenie domu IP: 93.154.140.* 10.06.13, 17:38
        czy to prawda, że jeśli chcę ubezpieczyć dom przed pożarem powinnam mieć odpowiedni czujnik dymu? niedawno mówiła mi o tym znajoma, ale nie wiem czy to jest prawda
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka