Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rezygnacja z usług firmy Solid Security

04.12.12, 12:57
    Witam
    Zastanawiam się nad rezygnacją z usług ochrony mieszkania przez tą firmę.Wydaje mi się, że jest za drogo.W chwili obecnej płacimy 60 złotych.
    W sumie to nie wiemy czy jest sens skoro mieszkanie jest i tak ubezpieczone.

Ostatnio zrezygnowałem z usług mobilnego internetu w Plusie i natychmiast dostaliśmy nową extra propozycje- obniżke abonamentu z 60 złotych do 15 !!!!

Czy ktoś z forumowiczów oreintuje się jak do tego podchodzi Solid?
    Czy jeżeli złożymy wypowiedzenie umowy(nie ma tutaj dla nas żadnych konsekwencji)to zaoferują nam jakieś nowe, dużo korzystnijesze warunki??

Pozdrawiam

Obserwuj wątek
      • Gość: AniaSK Re: Rezygnacja z usług firmy Solid Security IP: *.trans.net.pl 04.12.12, 21:56
        Na 15zł to bym nie liczyła, ale owszem - jest szansa na mniej :). Natomiast kwestia samej rezygnacji... czy w ubezpieczeniu nie masz za to dodatkowego rabatu lub wymogu? Bo uprzedzam - jeśli tak, a ktoś Ci się po rezygnacji z ochrony włamie - nie dostaniesz ani grosza!
      • Gość: sb Re: Rezygnacja z usług firmy Solid Security IP: *.telegrosik.pl 05.12.12, 13:54
        Zgadza się, u mojego ubezpieczyciela jest zniżka za "posiadanie ochrony".
        Ja raczej z tych strachliwych:) Boję się, że mi ktoś do domu w nocy wejdzie i dlatego przy łóżku mam pilota, w razie czego mam nadzieję zdążyć włączyć antynapad i ochrona sie pojawi, ale ja z tych z rozbujaną wyobraźnią...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka