konop 21.03.02, 10:18 czy ktoś może polecić jakiś dobry i dostępny sprzęt tego typu, najlepiej ładowany od góry..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: Pralko-suszarka IP: 192.85.16.* 25.03.02, 11:29 indesit 800 obrotow + suszarka - kupilismy w promocji za smieszne 1200 duzy wybor programow solidne wirowanie - susze z reguly 45 min ma dwa programy suszenia i kilkanascie prania troche glosna ale stabilna - stoja na niej naczynia! i nie brzecza nawet przy wirowaniu dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: Pralko-suszarka 25.03.02, 15:13 Gość portalu: Grzegorz napisał(a): > indesit 800 obrotow + suszarka - kupilismy w promocji za smieszne 1200 > duzy wybor programow solidne wirowanie - susze z reguly 45 min > ma dwa programy suszenia i kilkanascie prania > troche glosna ale stabilna - stoja na niej naczynia! i nie brzecza nawet przy > wirowaniu > dla mnie rewelacja HA! zadziwiające - właśnie taką kupiłem, choć nie doczekałem się podpowiedzi...a czy zapłaciłeś ten paszport/wizę Indesit? Odpowiedz Link Zgłoś