Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

okna,drzwi- Poznań

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 08:39
    Polećcie mi jakąś fajną firmę która takimi rzeczami siie zajmuje ;)
    Będę wdzięczny bo na wiosnę bedzie trzeba się tym zająć :)
    Pozdrawiam ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: W. Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 09:45
        z czystym sumieniem mogę ci polecić Alvera na os. Białego Orła. nie sposób nie znaleźć czegoś dla siebie. oczywiście zajmują się też montażem na życzenie klienta. jak najbardziej zasługują na uwagę.
        • Gość: Pinilla Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 09:50
          Zgadzam się z Tobą. Bardzo dobra jakość, przynajmniej okien. Zamawiałem u nich.
      • Gość: Rubio Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.icpnet.pl 05.07.13, 01:56
        Nie wiem skąd jesteś ale jeśli chodzi o moje spostrzeżenia to osobiście radziłbym sprawdzić Starą Fabrykę w Łodzi. Montowali mi okna i nie powiem, jestem całkiem zadowolony. 😊
        • Gość: ewa Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.jn.lnet.pl 20.01.14, 19:44
          Hej. Ja też zamawiałam w Starej Fabryce w Poznaniu, tyle że drzwi wewnętrzne. Jestem zadowolona - drzwi dobre jakościowo, szybki montaż i generalnie bez problemu.
          • Gość: Renia Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.jn.lnet.pl 26.01.14, 20:40
            Ja mam od nich okna. Montowali mi w bloku około 5 miesięcy temu. Wzięłam thermorevolution i jestem naprawdę zadowolona. Są ciepłe, szczelne, ładnie wygłuszają i wyglądają, nie parują. Też ich będę polecać.
      • Gość: poznań Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 08:55
        sprawdzałam 12 firm i tylko Bereznicki ma złe opinie , widziałam jego okno HS i wszystko sie potwierdza , nie polecam
        • Gość: ewa Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.31.49.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.14, 11:36
          a ja robiłam okna 2 lata temu, kierownik budowy powiedział, że tak dobrze zrobionych okien to dawno nie widział, a HS chciałam, ale dla mnie drogi, zrobiłam takie zwykłe suwane, też super, babeczki przesadzacie, ja tam firmę polecam, znajomi będą teraz robić, nie wiem, czy już zamówili, ale oglądali u mnie i u innych też i podobają im się
      • jolka-pamietasz alvera- polecam 23.04.15, 13:12
        ja też mam onka i drzwi od ALVERA, nie mam złego słowa do powiedzenia o nich, bardzo dokładni, terminowi, duży wybór
        • boniek005 Re: alvera- polecam 13.09.16, 12:13
          Polecam stolarkę firmy Krispol. Bezpłatny pomiar i możliwość zakupu na raty. Strona www.otvore.pl tel +48 61 266 11 31. Oferujemy również produkty firmy Gerda i KMTWpisz swoją odpowiedź
      • boniek005 Re: okna,drzwi- Poznań 13.09.16, 12:13
        Polecam stolarkę firmy Krispol. Bezpłatny pomiar i możliwość zakupu na raty. Strona www.otvore.pl tel +48 61 266 11 31. Oferujemy również produkty firmy Gerda i KMTWpisz swoją odpowiedź
        • tolkin01 Re: okna,drzwi- Poznań 27.10.16, 15:21
          99% punktów sprzedaży oferuje bezpłatne pomiary drzwi. Głównie dlatego, żeby później nie mieć problemów z reklamacjami.
      • anna.sroka20 Re: okna,drzwi- Poznań 20.07.17, 11:30
        Polecam firmę oknostol.com.pl . Okna są bardzo ładne, klasyczne, nowoczesne lub drewniane. Zajmują się montażem i robią to bardzo profesjonalnie. Poza tym okna są szczelne- nie przepuszczają dźwięku z otoczenia i zimnego powietrza z zewnątrz.
      • salvacompl Re: okna,drzwi- Poznań 18.08.17, 14:30
        Najlepiej mieć wybór, dlatego zapraszamy do salonu Salva, który jest dystrybutorem okien i drzwi. Oferujemy prawdziwą, fachową pomoc i wsparcie oraz profesjonalny montaż. Zapraszamy na ul. Gnieźnieńską 66 :)
        • patent.x Re: okna,drzwi- Poznań 30.08.17, 00:12
          Najlepiej mieć wybór, u Was z drzwi wewnętrznych takiego wyboru nie ma. Nie ma żadnych czołowych producentów Erkado, Porty, Polskone. Nie ma w czym wybierać. Przynajmniej na stronie nie ma takich informacji.
      • jack010 Re: okna,drzwi- Poznań 06.09.17, 09:48
        Znam dobrą firmę z wielkopolskiego, która robi naprawdę solidne okna na niemieckich profilach Schüco. To można powiedzieć Mercedes wśród okien, jednak cena nie jest wcale wygórowana. Można dobrać poszczególne komponenty i „zaprojektować” stolarkę na własną kieszeń. Co prawda mają salon w Lesznie, ale odległość to przecież nie problem – przyjadą, zmierzą, przywiozą okna i je fachowo zamontują: www.awilux.pl
      • tomekokil Re: okna,drzwi- Poznań 02.07.18, 11:42
        W domu który rok temu postawiłem mam osadzone plastiki Okno Plus i spełniają oczekiwania. Zima była istotna w kontekście izolacji i faktycznie dało się odczuć efekt, opału poszło mało, dom się nie wychładzał nawet jak te większe wiatry hulały to w srodku myśmy tego nie czuli i nie slyszeli.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka