Gość: Matix21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 08:39 Polećcie mi jakąś fajną firmę która takimi rzeczami siie zajmuje ;) Będę wdzięczny bo na wiosnę bedzie trzeba się tym zająć :) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W. Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 09:45 z czystym sumieniem mogę ci polecić Alvera na os. Białego Orła. nie sposób nie znaleźć czegoś dla siebie. oczywiście zajmują się też montażem na życzenie klienta. jak najbardziej zasługują na uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinilla Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 09:50 Zgadzam się z Tobą. Bardzo dobra jakość, przynajmniej okien. Zamawiałem u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubio Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.icpnet.pl 05.07.13, 01:56 Nie wiem skąd jesteś ale jeśli chodzi o moje spostrzeżenia to osobiście radziłbym sprawdzić Starą Fabrykę w Łodzi. Montowali mi okna i nie powiem, jestem całkiem zadowolony. 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.jn.lnet.pl 20.01.14, 19:44 Hej. Ja też zamawiałam w Starej Fabryce w Poznaniu, tyle że drzwi wewnętrzne. Jestem zadowolona - drzwi dobre jakościowo, szybki montaż i generalnie bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.jn.lnet.pl 26.01.14, 20:40 Ja mam od nich okna. Montowali mi w bloku około 5 miesięcy temu. Wzięłam thermorevolution i jestem naprawdę zadowolona. Są ciepłe, szczelne, ładnie wygłuszają i wyglądają, nie parują. Też ich będę polecać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznań Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 08:55 sprawdzałam 12 firm i tylko Bereznicki ma złe opinie , widziałam jego okno HS i wszystko sie potwierdza , nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: okna,drzwi- Poznań IP: *.31.49.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.14, 11:36 a ja robiłam okna 2 lata temu, kierownik budowy powiedział, że tak dobrze zrobionych okien to dawno nie widział, a HS chciałam, ale dla mnie drogi, zrobiłam takie zwykłe suwane, też super, babeczki przesadzacie, ja tam firmę polecam, znajomi będą teraz robić, nie wiem, czy już zamówili, ale oglądali u mnie i u innych też i podobają im się Odpowiedz Link Zgłoś
jolka-pamietasz alvera- polecam 23.04.15, 13:12 ja też mam onka i drzwi od ALVERA, nie mam złego słowa do powiedzenia o nich, bardzo dokładni, terminowi, duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
boniek005 Re: alvera- polecam 13.09.16, 12:13 Polecam stolarkę firmy Krispol. Bezpłatny pomiar i możliwość zakupu na raty. Strona www.otvore.pl tel +48 61 266 11 31. Oferujemy również produkty firmy Gerda i KMTWpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
boniek005 Re: okna,drzwi- Poznań 13.09.16, 12:13 Polecam stolarkę firmy Krispol. Bezpłatny pomiar i możliwość zakupu na raty. Strona www.otvore.pl tel +48 61 266 11 31. Oferujemy również produkty firmy Gerda i KMTWpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
tolkin01 Re: okna,drzwi- Poznań 27.10.16, 15:21 99% punktów sprzedaży oferuje bezpłatne pomiary drzwi. Głównie dlatego, żeby później nie mieć problemów z reklamacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.sroka20 Re: okna,drzwi- Poznań 20.07.17, 11:30 Polecam firmę oknostol.com.pl . Okna są bardzo ładne, klasyczne, nowoczesne lub drewniane. Zajmują się montażem i robią to bardzo profesjonalnie. Poza tym okna są szczelne- nie przepuszczają dźwięku z otoczenia i zimnego powietrza z zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
salvacompl Re: okna,drzwi- Poznań 18.08.17, 14:30 Najlepiej mieć wybór, dlatego zapraszamy do salonu Salva, który jest dystrybutorem okien i drzwi. Oferujemy prawdziwą, fachową pomoc i wsparcie oraz profesjonalny montaż. Zapraszamy na ul. Gnieźnieńską 66 :) Odpowiedz Link Zgłoś
patent.x Re: okna,drzwi- Poznań 30.08.17, 00:12 Najlepiej mieć wybór, u Was z drzwi wewnętrznych takiego wyboru nie ma. Nie ma żadnych czołowych producentów Erkado, Porty, Polskone. Nie ma w czym wybierać. Przynajmniej na stronie nie ma takich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jack010 Re: okna,drzwi- Poznań 06.09.17, 09:48 Znam dobrą firmę z wielkopolskiego, która robi naprawdę solidne okna na niemieckich profilach Schüco. To można powiedzieć Mercedes wśród okien, jednak cena nie jest wcale wygórowana. Można dobrać poszczególne komponenty i „zaprojektować” stolarkę na własną kieszeń. Co prawda mają salon w Lesznie, ale odległość to przecież nie problem – przyjadą, zmierzą, przywiozą okna i je fachowo zamontują: www.awilux.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomekokil Re: okna,drzwi- Poznań 02.07.18, 11:42 W domu który rok temu postawiłem mam osadzone plastiki Okno Plus i spełniają oczekiwania. Zima była istotna w kontekście izolacji i faktycznie dało się odczuć efekt, opału poszło mało, dom się nie wychładzał nawet jak te większe wiatry hulały to w srodku myśmy tego nie czuli i nie slyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś