-
Naszlo mnie. No musze, bo inaczej sie udusze. Tzn. zrobic i
zjesc. ;) W sieci i ksiazkach kucharskich dostepne sa rozne
przepisy. Zakladam, ze dodawanie brzoskwin, szczegolnie z puszki, to
dosc luzna interpretacja tematu. ;)Moje pytanie dotyczy selera.
Jaki? Sporo przepisow ma w skladzie korzen, sporo naciowy. Jak Wy
robicie?
-
Klasyczna sałatka waldorf to jednak mięso z kurczaka
-
mam pytanie o przepis na salatkę z selera naciowego. Ostatnio
podpatrzylam w barze salatkowym (ale nie jadlam wiec nie wiem z czym
dokladnie to bylo) taką: seler naciowy, czarne oliwki, pomarańcza i
do tego sos curry. Czy do tego można dodać fetę i czy wtedy to
bedzie jadalne ? A może macie inne przepisy, byle nie z kukurydzą i
kurczakiem , wolalabym choć troszke orginalniej ... jakieś pomysly?
doświadczenia ?