Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Garderoba coraz bardziej popularna

25.02.13, 13:17
    Garderoba staje się coraz bardziej ciekawym dodatkiem do mieszkania. Z analizy firmy Komandor wynika, że około 80% sprzedawanych mieszkań ma garderobę (informacje z tego artykułu) A wy jak szukacie nowego mieszkania to zwracacie na to uwagę? Czy wybieracie mieszkanie z wnęką na garderobę?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mela Naciągany wynik IP: *.146.205.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.13, 12:18
        "Z analizy firmy Komandor wynika, że 80 proc. kupujących wybiera te mieszkania, w których znajduje się wnęka lub wydzielone miejsce przeznaczone na zabudowę garderoby. "

Jako owo "wydzielone miejsce przeznaczone na zabudowę garderoby" pewnie policzono przedpokoje z miejscem na szafę oraz sypialnie/pokoje, gdzie da się zrobić szafę typu komandor.

Jak tak liczą, to nic dziwnego, że wyszło im aż 80%.
      • kol.3 Re: Garderoba coraz bardziej popularna 03.03.13, 08:21
        Jak dla mnie otwarte garderoby to pomyłka. Przecież te ciuchy będa ciągle zakurzone. W zamkniętych szafach się kurzy, i rzeczy trzeba trzymać w pokrowcach, a co dopiero w otwartych garderobach.
      • bienieq Re: Garderoba coraz bardziej popularna 04.03.13, 15:18
        dla niektórych kobiet i tak zawsze będzie za mała! najlepiej oddzielny pokój na ciuchy a drugi na buty
        • Gość: asdf Re: Garderoba coraz bardziej popularna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.14, 10:58
          E tam takie gadanie. Moim zdaniem garderoba to bardzo dobra rzecz. Sama urządzam mieszkanie i też mam wydzieloną część na garderobę. A właśnie, wiecie może kto w Olsztynie dobrze robi meble na wymiar? Muszę ją jakoś urządzić.
          • Gość: kamila54321 Re: Garderoba coraz bardziej popularna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.14, 08:51
            Mi garderobę robiła ta firma: www.designmebel.eu/index.html i jestem zadowolona. Bardzo ładne wykończenie, solidne i nowocześnie czyli tak jak lubię. Polecam serdecznie!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka