Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co zamiast wegla?

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.13, 22:08
    Od kilku lat pale weglem tzw. luzem. Wkurza mnie ten ciagly pyl, kurz, ogolny syf. Mam dość sprzątania i machania szufla. Macie kontakty do firmy pakującej wegiel?
    Obserwuj wątek
      • Gość: hagar Re: co zamiast wegla? IP: *.play-internet.pl 09.08.13, 10:54
        Nie wiem jak daleko od granicy mieszkasz, ale w Niemczech jest sprzedawany węgiel w takich brykietch. Czyste paczki i taniej niż mokry, luzem w Polsce. A jak w ogóle ci węgiel zbrzydnie, to poczytaj sobie o ogrzewaniu elektrycznym www.endro.pl/, bo dobrze zaprojektowane nie musi być drogie.
      • proost Re: co zamiast wegla? 12.08.13, 00:53
        Chyba nie ma alternatywy w tych kosztach. Próbuje od czasu do czasu zarzucać piec CO dobrym drewnem, a poza tym - czekam na wiosnę. Wszelkie brykiety to gwarantowane podkładanie co chwilę.
      • Gość: janko Re: co zamiast wegla? IP: 10.201.58.* 12.08.13, 15:31
        woda :P
      • Gość: Dekster Re: co zamiast wegla? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.13, 11:41
        Jest ich kilka w kraju. Ale kupuje od taniopal i chwale sobie tego producenta
        • Gość: cookie12 Re: co zamiast wegla? IP: *.szczecin.mm.pl 18.08.13, 13:38
          Najlepiej chyba brykiet dostaniesz go m.in w tym sklepie www.grill-impex.com.pl/
      • Gość: krzusztof Re: co zamiast wegla? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.13, 14:15
        Potwierdzam, tani opal wybijają się tym co robia np. w necie. Bardzo latwo ich znaleźć sa dostepnia 24 h na dobe. Ale na realizacje zamówienia trzeba trochę poczekać 2-4 dni. Takie zakupy w sieci to naprawdę wygoda, nie dziwie się ze ludzkość korzysta.
        • Gość: Sebas Re: co zamiast wegla? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.13, 20:31
          Mysle ze sporo zainwestowali w wizerunek, opakowania, logo, sklep internetowy i obsluge. Maja oczywiście jak każdy produkt swoich przeciwnikow i wielbicieli. Ja wielbicielem nie jestem, bo sa trochę za glosni i zbyt aroganccy w tym co komunikują, ale ich produkt w zupelnosci mi odpowiada. Nie jest to najwyższej klasy opal, bo ten eksta ma tez ekstra cene. Ogolnie bez zastrzezen się spala, kupuje u nich bo moge go kupic przez neta, a to wygoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka