Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dom do 240 tys

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:16
    Czy jest możliwe znaleźć taki dom,może być do lekkiego remontu,nie dalej niż
    40 km od centrum Warszawy i aby nie był za mały dla rodziny 5 osobowej?
    Przeglądam ogłoszenia agencji nieruchomości ale prosze o opinie kogoś kto
    jest w temacie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tom Re: Dom do 240 tys IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 18.08.04, 11:26
        jest taka możliwość. ja mieszkam 15 km. od warszawy przy puszczy kampinowskiej
        jest pięknie i jest dobry dojazd do Warszawy także autobusem miejskim . Taki
        dom miałby około 160 do 240m2 i powieszchnię działki około 800 do 1800m2.
        Prowadzę rownież biuro nieruchomości i mam takie ofert
        • pikot2 Re: Dom do 240 tys 18.08.04, 11:40
          ja sam intereseowałem się działkami budowlanymi w tej okolicy. Ale dom też
          mógłby mnie zainteresować. Może w takim razie podasz jakieś namiary na siebie.
        • Gość: Aneta Re: Dom do 240 tys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:45
          Interesuje mnie kupno takiego domu lub ewentualnie zamiana na mieszkanie w
          Warszawie.Termin inwestycji przewiduje na za jakies 2-3 miesiace,na razie
          rozgladam sie i zastanawiam sie co by bylo najlepsze.Najbardzie j interesuja
          mnie okolice Otwocka choc Kampinos tez nie jest wykluczony,wogole jestem
          otwarta na propozycje.Jedna wazna sprawa- aby byl jakis w miare wygodny dojazd
          do Warszawy poniewaz jedna osoba z mojej rodziny jest niezmotoryzowana .
          • Gość: tom Re: Dom do 240 tys IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 18.08.04, 11:58
            Działki w okolicy kampinosu (Borzęcin Zaborów ) około 12 do nawet 26 $ im dalej
            w stronę Leszna tym taniej nawet 10 do 35 pln za m2. Autobus miejski jezdzi do
            Leszna co 20 min.Okolice Otwocka tanio ale sam otwock drogi.W Zaboprowie jest
            Ladny dom do sprzedania (wykończony)Ceny dokładnie nie znam. Chyba około 230 do
            350 tyś pln. Należy sprawdzać czy działka jest odrolniona czy nie Teraz są to
            dość skomplikowane procedury.Chętnie pomogę przy kupnie i wszelkich
            formalnościach oraz ewętualnie przy uzyskaniu dobrego kredytu Mój mail
            koma.koma@wp.pl
        • cruella Re: Dom do 240 tys 18.08.04, 15:24
          A działeczka w jakiej cenie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka