Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Taras drewniany, pomocy

29.04.14, 17:43
    Wiosna już szaleje na całego, a u mnie rzeźnia z tarasem.
    Nie mogę go za nic doczyścić żadnymi standardowymi środkami z marketów. Jest cały zszarzały...
    Czy możecie mi także polecić jakieś środki do pielęgnacji drewna na tarasie? Kiedy już go doczyszczę zamierzam przeprowadzić mu porządną konserwację. Poszukuje środków jakiejś sprawdzonej i dobrej marki. Liczę na szybką odpowiedź :/
    Obserwuj wątek
      • arttu.pl Re: Taras drewniany, pomocy 30.04.14, 07:33
        acha...
        forum.gazeta.pl/forum/w,217,150753937,150753937,Renowacja_tarasu_drewnianego.html
      • Gość: Misie Re: Taras drewniany, pomocy IP: 83.238.158.* 22.05.14, 18:43
        Może spróbuj z Osmo? W Taras Studio mają środki do pielęgnacji i czyszczenia tarasów drewnianych, filmy instruktażowe i inne. A jak długo istnieje twój taras i z jakiego jest drewna? Czym był impregnowany, bo zasadniczo, powinnaś go zaimpregnować tymi samymi środkami.
      • Gość: troooper Re: Taras drewniany, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 12:44
        ja używam środków OSMO, moim zdaniem sa nalepsze, masz link deskiegzotyczne.eu/29-pielegnacja-drewna-na-zewnatrz
      • nawalonych7krasnali przedstawiciel Flugger?? 01.06.14, 03:26
        m_arti38 to jego wątki: forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=m_arti38&sortMode=SCORE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=
      • Gość: Magda Re: Taras drewniany, pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.14, 18:11
        To może skorzystać z usługi renowacji tarasów? Firmy robiące tarasy z drewna taką usługę mają w ofercie? Mojemu bratu taras czyściła i kryła olejowoskiem firma, która go zakładała, Taras Studio, w ramach usługi gwarancyjnej. Niewielka dopłata - a ile spokoju?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka