Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

poszukuje administratora dla domu

09.04.02, 11:18
    witam
    mam mieszkanie w kamienicy na pradze poludnie, w okolicach placu szembeka, w
    ktorej jest wspólnota mieszkaniowa, aktualnie nieruchomosc jest administrowana
    przez gmina administracje (ZAN, ADM, ADK niepamietam dokladnie jak to cos sie
    nazywa) i niebardzo jestem z nich zadowolony. chcialbym zrezygnowac z ich uslug
    i podpisac umowe z prywatnym administratorem. wiem ze jest kilka firm na rynku,
    ale wolalbym pzed podpisaniem umowy uslyszec kilka opini o prywatnych
    administracjach.
    pytanie: czy moglibyscie mi polecic takich administatorow, z ktorych jestescie
    zadowoleni i uwazacie ze dobrze zajmuja sie nieruchomoscia i nie sa zbyt drodzy
    no i ewentualnie podac ich namiary.

pozdrawiam

marcin
    serekwiejski@poczta.gazeta.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: jotka Re: poszukuje administratora dla domu IP: *.future-net.pl 15.04.02, 12:58
        proponuję SEKRO wiem, że admidnistrują budynkami w centrum, mieszkam obok,
        namiarów nie mam , może spróbować znaleźć przez internet
      • catalina1 Re: poszukuje administratora dla domu 15.04.02, 14:30
        Ja jestem w zarządzie swojej wspołnoty mieszkniowej i jako administratora wybraliśmy - Grupę
        Zarządzania Nieruchomościami, adres - www.gzn.pl.
        Co mogę powiedzieć - są u nas dopiero od początku roku, załatwili wszystkie sprawy
        formalno-prawne ze starą administracją, zrobili przegląd budynku, przedstawili już plan pracy na
        najbliżyszy czas z orientacyjnymi cenami remontów. Proponują swoje ekipy remontowe. Wsztskie
        kwestie z nami uzgadniają. Administrator jest na terenie budynku w takich godzinach, że każdy może
        go złapać, rozmawia z ludzmi. Umowę mogliśmy sami dostosować do swoich potrzeb np w kwestii
        sprawozdań. Jak na razie wygląda to całkiem ładnie. I nie jest to drogie - w naszym przypadku koszty
        administrowania wyszły niższe niż w przypadku stargo ADM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka