Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ochrona domu przed kunami

27.05.15, 15:16
    Witam,
    czy spotkał się ktoś z Was z problemem kun w domu. Od roku próbuje walczyć z tym gryzoniem. Kuna dostała mi się w podbitkę dachu, a ostatnio nawet pokazały się ślady moczu na ścianie i strasznie to wygląda. Powoli mi opadają ręce. Wczoraj znalazłem na internecie pewną nowość, która mnie wręcz zadziwiła pomysłowością. Mianowice chodzi o pastuch na kuny, który montuje się na rynnach. Czy ktoś traktował już to cholerstwo prądem ?:D Może się czegoś nauczę od Was. Najbardziej chodzi mi o montaż, te całe plusy i minusy, bo jestem zielony w temacie elektryki. Proszę zobaczcie o co mi chodzi konkretnie na stronie: www.fermo.pl/354-pastuchy-elektryczne-na-kuny.html
    Obserwuj wątek
      • kontko56 Re: Ochrona domu przed kunami 28.05.15, 13:08
        A ja mam często żaby w domu!
        • karlabruni6 Re: Ochrona domu przed kunami 21.06.15, 14:51
          Miałam problem z kuną przez 2 lata !!!! Makabra po prostu cały czas właziły, piszczały i wariowaly.... Ale po refleksach w koncu skorzystalam z firmy ktora robila mi kiedys dach by mi pomogli to zwalczyc, okazalo sie ze w ogole sie tym zajmuja rowniez na co dzien i rach ciach ban kuny wystraszone, dach zabezpieczony i drobne elementy zabezpieczajace wstawili i mam spokoj a wiec jakby co polecam tobie rowniez poszukac trans-hand i napisac albo zadzwonic. Jezdza po calej Polsce to fajnie rozwiazuje problem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka