kotlety serowe
(5 wyników)
-
Witam!
Czy ktoś może wie czy kotlety serowe można jakoś ogrzać? Może ponownie usmażyć?
Zrobiłam dzisiaj dla całej rodzinki ale okazały się bardzo sycące i zostało ich bardzo dużo.
Czy będą się jeszcze do czego nadawać na drugi dzień?
Pozdrawiam
-
chcę zrobić kotlety serowe na obiad, nigdy wcześniej ich nie robiłam,wiem ze
przyrządzać tak samo jak schabowe czyli jajko, bułka tarta,przyprawy.Mam
pytanie:jaki ser byłby najlepszy?moze być zwykła gouda? i czy ser nie
rozpłynie się na patelni?zmieni konsystencję? chcę uniknąć zdrdapywania go z
patelni.Dziękuję za rady
-
mój mąż nie je jajek, a ja jako początkująca żona, wychowana całe życie na
mięsie nie wiem jak panierować np pieczarki czy ser jak on nie toleruje jajek...
pomózcie bo dziś też gotuję...
paula
-
-
Jak panierowac kawalek sera zoltego zeby nie wyplynal w czasie smazenia?
I jaki gatunek sera najlepiej uzyc.
Pozdrawiam