Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaka pralka

16.03.16, 10:53
    cześć,
    szukam dobrej pralki, nie wiem na jaką firmę się zdecydować. Mam wybranych kilka marek np samsung, panasonic, beco. Tylko nie wiem która najlepsza.
    Obserwuj wątek
      • alinaosuch Re: Jaka pralka 22.03.16, 06:15
        nie dawno stałam przed podobnym wyborem i padło na Boscha, mam ja od pół roku i jestem bardzo zadowolona :)
      • bednarski-k Re: Jaka pralka 08.04.16, 12:55
        oglądałem wczoraj wszystkie 3 - candy, boscha i panasonica i kurcze nadal nie wiem ....
      • ulekhyr Re: Jaka pralka 30.08.16, 14:44
        Mogę polecić Candy. W zasadzie nie słyszałem ani jednego narzekania na tą firme a sporo znajomych ma sprzęt właśnie od Candy. Sam mam ich pralke od prawie 2 lat . Działa dobrze. Wcześniej miałem pralke Candy przez prawie 12 lat i nadal by działala ale musieliśmy wymienić bo zalezało nam tym razem na wiekszej pojemnośći
        Plus na pewno za cenę. Wiekszość ich pralek kupi się w cenie poniżej 1500 zł.
        • joaana01 Re: Jaka pralka 30.11.17, 15:24
          W szczególności polecam ten ostatnio model ; p
          www.fachmistrz.pl/2015/08/Popsuta-pralka-Szukasz-nowej-Sprawdz-rynkowe-nowosci
      • womak18 Re: Jaka pralka 30.11.17, 15:37
        Tak naprawdę jak będziesz sugerować się netem to będziesz prać w rekach , każdy kto jest zadowolony ze swojej pralki podpowie Ci bierz taka markę ale jest mnóstwo osób którym te firmy się zepsuły. Weź pod uwagę ile masz miejsca i ile kilo wsadu jest Ci potrzebne . Można skupić się tez na firmach w których można wymienić łożyska ( niektóre bosche , whirlpool , polar , amica )
        pozdrawiam
        P.S. mam auto tz " królowa lawet " a nigdy lawety nie widziała i widzisz jak bym sie sugerował opiniami to nigdy bym nie zaznał komfortu i niezawodności w niskiej cenie
      • sambolejro Re: Jaka pralka 01.12.17, 14:48
        Na pewno nie Beko. Od razu miałam problemy z pralką tej marki. Z lodówką też.
      • radziog Re: Jaka pralka 25.06.18, 12:26
        BEKO WMB 51241 PT to przyzwoita jakość, warta uwagi w tym przedziale cenowym. Działa świetnie. Nie psuje się, może nieco głośno odwirowuje, ale ogólnie OK. Pierze luks i nawet "odkłaczanie" działa.
      • odczepcie_sie Re: Jaka pralka 29.06.18, 09:59
        Najlepsza jest pralka Frania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka