bednarski-k 16.03.16, 10:53 cześć, szukam dobrej pralki, nie wiem na jaką firmę się zdecydować. Mam wybranych kilka marek np samsung, panasonic, beco. Tylko nie wiem która najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinaosuch Re: Jaka pralka 22.03.16, 06:15 nie dawno stałam przed podobnym wyborem i padło na Boscha, mam ja od pół roku i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
bednarski-k Re: Jaka pralka 08.04.16, 12:55 oglądałem wczoraj wszystkie 3 - candy, boscha i panasonica i kurcze nadal nie wiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
ulekhyr Re: Jaka pralka 30.08.16, 14:44 Mogę polecić Candy. W zasadzie nie słyszałem ani jednego narzekania na tą firme a sporo znajomych ma sprzęt właśnie od Candy. Sam mam ich pralke od prawie 2 lat . Działa dobrze. Wcześniej miałem pralke Candy przez prawie 12 lat i nadal by działala ale musieliśmy wymienić bo zalezało nam tym razem na wiekszej pojemnośći Plus na pewno za cenę. Wiekszość ich pralek kupi się w cenie poniżej 1500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
joaana01 Re: Jaka pralka 30.11.17, 15:24 W szczególności polecam ten ostatnio model ; p www.fachmistrz.pl/2015/08/Popsuta-pralka-Szukasz-nowej-Sprawdz-rynkowe-nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
womak18 Re: Jaka pralka 30.11.17, 15:37 Tak naprawdę jak będziesz sugerować się netem to będziesz prać w rekach , każdy kto jest zadowolony ze swojej pralki podpowie Ci bierz taka markę ale jest mnóstwo osób którym te firmy się zepsuły. Weź pod uwagę ile masz miejsca i ile kilo wsadu jest Ci potrzebne . Można skupić się tez na firmach w których można wymienić łożyska ( niektóre bosche , whirlpool , polar , amica ) pozdrawiam P.S. mam auto tz " królowa lawet " a nigdy lawety nie widziała i widzisz jak bym sie sugerował opiniami to nigdy bym nie zaznał komfortu i niezawodności w niskiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: Jaka pralka 01.12.17, 14:48 Na pewno nie Beko. Od razu miałam problemy z pralką tej marki. Z lodówką też. Odpowiedz Link Zgłoś
radziog Re: Jaka pralka 25.06.18, 12:26 BEKO WMB 51241 PT to przyzwoita jakość, warta uwagi w tym przedziale cenowym. Działa świetnie. Nie psuje się, może nieco głośno odwirowuje, ale ogólnie OK. Pierze luks i nawet "odkłaczanie" działa. Odpowiedz Link Zgłoś