Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ES Polska -opinie

02.01.17, 09:45
    Niedawno otrzymałem katalog, spory wybór domów w rozsądnych cenach
    i się zastanawiam.

Podobno wybudowali juz setki domów w Polsce, dlatego szukam opinii osób, które z nimi budowały.
    Czy faktycznie współpraca jest w miarę bezproblemowa?

Obserwuj wątek
      • wengerout Re: ES Polska -opinie 08.05.17, 14:12
        Witam

Również zastanawiam się nad rozpoczęciem współpracy z tą firmą, tylko nie wiem czy nie szkoda zachodu. Zdecydował się Pan czy dał Pan sobie spokój?
        • tejmonk Re: ES Polska -opinie 19.05.17, 20:14
          Nich Was ręka boska broni!!!
          • arniks Re: ES Polska -opinie 22.05.17, 14:27
            Jeszcze się nie zdecydowałem.

Tejmonk - proszę o jakieś szczegóły
        • s.sylwek Re: ES Polska -opinie 29.04.19, 19:59
          Jak zacząłeś z nimi współprace to juz sam wiesz jak jest, a jak nie to odradzam i trzymaj się z daleka,
        • es.sp.zoo.patologia Re: ES Polska -opinie 01.02.24, 01:08
          Omijać szerokim łukiem !!!! FUSZERKA, OSZUŚCI, NACIĄGACZE ,DZIAŁANIE NIEZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI I NORMAMI BUDOWLANYMI !!! NIEKOMPETENCJA LEVEL HARD !!! !!!
      • agataa79 Re: ES Polska -opinie 02.07.18, 12:12
        Zdecydowanie odradzam, budowa opóźniona 8 miesięcy, końca nie widać, pieniądze wyłudzone, trzeba iść do sądu....
        • xena2000 Re: ES Polska -opinie 16.02.19, 20:13
          Zgadzam się ja też odradzam zdała od tej firmy to nic dobrego tylko same kłopoty nie dajcie się nabrać na ich piękne obiecanki bo to tylko kłamstwa
          • alek.bider Re: ES Polska -opinie 17.02.19, 11:32
            xena2000 proszę o kontakt na email:alek.bider@gmail.com
        • s.sylwek Re: ES Polska -opinie 29.04.19, 19:56
          U mnie to samo, oprócz pięknych obiecanek nic więcej z tej firmy nie ma, wyłudzają pieniądze, nie robią nic, na tą chwile już dawno oplaciłem całość budowy i od tej pory kontakt z tą zakłamaną firmą się urwał.
      • barbaralec Re: ES Polska -opinie 14.02.19, 11:20
        Witam. 3 lata temu z mężem zaczęliśmy przygodę z Es Polska. Od 2 lat mieszkamy. Firma pomogła w załatwieniu wszystkich formalności, łącznie z kredytem hipotecznym. Budowa szła sprawnie. Jesteśmy zadowoleni i polecamy z nimi współpracę. W razie jakichkolwiek pytań chętnie odpowiem.
        • s.sylwek Re: ES Polska -opinie 29.04.19, 20:04
          Brednie i gówno prawda, sztuczne konto i komentarz,
        • es.sp.zoo.patologia Re: ES Polska -opinie 01.02.24, 01:09
          Omijać szerokim łukiem !!!! FUSZERKA, OSZUŚCI, NACIĄGACZE ,DZIAŁANIE NIEZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI I NORMAMI BUDOWLANYMI !!! NIEKOMPETENCJA LEVEL HARD !!! !!!!!
        • adam1978xxxx Re: ES Polska -opinie 22.06.25, 17:25
          Jacy zadowoleni najwięksi klamcy kretacze i zlodzieje myślę że w imieniu biura piszecie to bo pracujecie tam wszyststy ci co mieli z nimi przygody to żałują do dzis ze podpisali umowy !! I zostali oszukani co zvtego sie dowiedzialem to wciaz sa sprawy sadowe przeciw tej zlodziejskie bandzie wiec nie mdlijcie oczów innym
      • sebastanlec Re: ES Polska -opinie 14.02.19, 11:22
        Ja polecam, szybko i sprawnie przebiegła budowa i wykończenie, są takie prace gdzie nie przeskoczymy czasu. Hydraulik mega gość, elektryk również bo murarze to bili rekordy jak ten dom powstawał. Być może będę jeszcze jeden dom budował to też z nimi. Zachęcam do kontaktu sebastanlec@op.pl
        • s.sylwek Re: ES Polska -opinie 29.04.19, 20:06
          Następny sztuczny komentarz, sztuczne konto i opisy,
        • monialiga Re: ES Polska -opinie 14.07.23, 16:13
          Oj tak to prawda Hydraulik to super gość i murarze normalnie ściany rosły w oczach,mieszkamy już prawie pół tora roku i jesteśmy zadowoleni. Zachęcam do kontaktu monialiga@wp.pl
          • monialiga Re: ES Polska -opinie 14.07.23, 16:15
            monialiga napisała:

> Oj tak to prawda Hydraulik to super gość z Czech i murarze normalnie ściany rosły w ocz
            > ach,mieszkamy już prawie pół tora roku i jesteśmy zadowoleni. Zachęcam do konta
            > ktu monialiga@wp.pl
            • es.sp.zoo.patologia Re: ES Polska -opinie 01.02.24, 01:05
              Oszuści, naciągacze, FUSZERKA OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!
      • sebastanlec Re: ES Polska -opinie 14.02.19, 11:24
        Budowałem z nimi i złego słowa nie powiem. Fundamenty, mury, dach w ekspresowym tempie powstały. Wykończenie wnętrza potrzebuje czasu bo są prace przy których czasu nie przeskoczymy. Elektryk i hydraulik mega goście. Zapraszam do kontaktu sebastanlec@op.pl
        • s.sylwek Re: ES Polska -opinie 29.04.19, 20:08
          Trzy komentarze pisane co dwie minuty, brednie wypisujesz , konto sztuczne i komentarz sztuczny
        • es.sp.zoo.patologia Re: ES Polska -opinie 01.02.24, 01:07
          Omijać szerokim łukiem !!!! FUSZERKA, OSZUŚCI, NACIĄGACZE ,DZIAŁANIE NIEZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI I NORMAMI BUDOWLANYMI !!! NIEKOMPETENCJA LEVEL HARD !!!
      • asikasikasik Re: ES Polska -opinie 26.02.19, 15:27
        Bardzo polecam współpracę z tą firmą. Moja rodzina dzięki ES zamieszkała w swoim domu po 8 miesiącach od momentu rozpoczęcia budowy. Wszystkie formalności, dokumenty itp załatwiał pełnomocnik. Dzięki temu okres budowy to pełen luz i brak stresu. Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia priv oraz zaprosić na oglądniecie domu- dolnośląskie. asik-p@tlen.pl
        • s.sylwek Re: ES Polska -opinie 29.04.19, 20:09
          Kolejne sztuczne konto , sztuczny komentarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka