m_knetki 01.12.04, 16:21 zastanawiam się nad kupieniem mieszkania od JW Construction. Macie jakies doświadczenia? Moze ktoś już mieszka w ich M-ileśtam i może coś poradzić? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bultek Re: JW CONSTRUCTION 01.12.04, 21:08 Zajrzyj na forum: Developerzy. Dużo wpisów z inwestycji JW Constraction z ul. Ostrobramskiej. Na pewno bedzie na początku list z ostatnimi postami, ci ludzie są świerzo po odboiorach swich mieszkań albo je właśnie odbieraja albo już w nich zamieszkali. Pozdrawiam, Bultek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: JW CONSTRUCTION IP: 83.238.0.* 07.12.04, 00:53 Ja mieszkam na DP. Jeśli chces spać spokojnie OMIJAJ JWC SZEROKIM ŁUKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: JW CONSTRUCTION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 19:58 Omijaj ten kołchoz wielkim łukiem.Jeden wielki syf.Same problemy. Jak chcesz kupić mieszkanko to wal do edbudu.Dokładnie rok temu wpłaciłem 100% kaski.Już mieszkam,mam akt notarialny,mieszkanka i bloczki są cacy.Dostałem piękny rabacik.Nie znajdziesz w całej warszawie lepszej firmy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diver Re: JW CONSTRUCTION IP: *.citibank.com 12.01.05, 14:01 Uciekaj z JW i to szybko. Ja spedzilem w sadzie trzy lata. Juz je sprzedalem:)) Odpowiedz Link Zgłoś