Gość: Kasik IP: 213.134.156.* 16.05.02, 08:25 czy ktoś ma kuchnie atlas.Jeżeli tak proszę o podanie orientacyjnej ceny i jak się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JoP Re: kuchnie atlas IP: *.tpg.pl 16.05.02, 13:51 Gość portalu: Kasik napisał(a): > czy ktoś ma kuchnie atlas.Jeżeli tak proszę o podanie orientacyjnej ceny i jak > się sprawdza Ma sąsiad piętro niżej. Średnia kuchnia, kosztowała ponad 9 tys. zł. Jest OK, nic się złego nie dzieje, ale nie widzę specjalnej różnicy między jego a moją (IKEA za połowę tej kwoty). W dodatku miał straszne przeboje z zamawianiem - jak już wszystko było zapłacone, to mu powiedzieli, że "chwilowo" tego koloru nie robią, a kolega miał już położone pod ten kolor gresy... w związku z czym sam woził fronty do malowania proszkowego. Ekipa montażowa była tragiczna, to był horror, a nie montaż - ale trudno tu dopatrywać się winy fabryki, tylko nieszczęsnego "studia" - przedstawiciela. Ogólnie nie uważam, żeby było to aż tyle warte, choć na pewno są lepsze jakościowo niż takie za 1000/mb. JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowa Re: kuchnie atlas IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 16.05.02, 14:22 Ja tez zastanawialem sie swego czasu nad Atlasem, i tez problem zaczal sie juz w studiu (Walbrzyska). Gosc projektowal mi te kuchnie chyba ze dwie godziny, mozna bylo jajko kolczaste zniesc, nie bardzo chyba znal program. Produkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: kuchnie atlas IP: 213.134.156.* 17.05.02, 07:38 Dzięki za informację. Chyba faktycznie zrezygnuję z Atlasa. A możecie mi jeszcze podpowiedzieć jak wyglądają ceny w Waltherze.A w przypadku mebli Ikea jak jest z kuchniami na wymiar chyba całkowicie odpadają. Ja mam trochę skomplikowaną kuchnię i myślę że może być z tym problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowa Re: kuchnie atlas IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 17.05.02, 11:03 Jesli maszz kuchnie nietypowa, to pewnie najlepiej zrobisz korzystajac z uslug dobrego stolarza. Sprobuj Walthera, ale tam maja meble z fabryk i na wymiar nic Ci nie zrobia. Co do cen w Waltherze, ja nabylem meble Nobilia, z dolnej polki, tansze niz np. Alno, a tylko ciut drozsze od Atlasa W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: kuchnie atlas IP: 213.134.156.* 21.05.02, 11:30 Dzięki za informacje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarny12-2 Re: kuchnie atlas 17.06.15, 16:05 kuchnia jak kuchnia,ale trzeba przyzna,żesolidna Odpowiedz Link Zgłoś