Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co sądzicie AGD Ardo

IP: 195.116.5.* 22.05.02, 13:32
    co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Ardo
    zamierzam wyposarzyć mieszkanie w ten sprzęt
    proszę o opinie
    Obserwuj wątek
      • jop Re: Co sądzicie AGD Ardo 22.05.02, 13:35
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Ardo
        > zamierzam wyposarzyć mieszkanie w ten sprzęt
        > proszę o opinie

Sądzimy, że jakości jest kiepskawej i po wyposażeniu weń pierwszego mieszkania,
        bo tylko na taki było nas stać, przy drugim nie zrobiliśmy już tego błędu.
        Ogólnie rzecz ujmując: awaryjny. W ciągu 4 lat naprawiane było wszystko (oprócz
        okapu kuchennego, ale tam jest niewiele do zepsucia).

JoP
      • Gość: kasia Re: Co sądzicie AGD Ardo IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 11:17
        Mam pralkę i lodówkę i jestem zadowolona.Od 1,5 roku żadnej awarii , mimo że
        pralki nie oszczędzam.Znajomi raczej narzekają na pralkę Amica , moja Ardo jest
        bez zarzutu.
        • Gość: Wafel Re: Co sądzicie AGD Ardo IP: *.localdomain / 192.168.71.* 24.05.02, 12:12
          Mam lodówkę od 9 lat i no problems (duża) i w rodzinie - mniejszą (od 4 lat),
          też chodzi bezawaryjnie.
          Broń Boże Whirpool!
          • Gość: MaciejK Re: Co sądzicie AGD Ardo IP: *.radiomerkury.pl 24.05.02, 12:30
            Gość portalu: Wafel napisał(a):

> Mam lodówkę od 9 lat i no problems (duża) i w rodzinie - mniejszą (od 4 lat),
            > też chodzi bezawaryjnie.
            > Broń Boże Whirpool!

A to bardzo ciekawe-bo Whirpool jest włascicielem Ardo-to taka ich tańsza marka.
            Jako że jest z nią tak jak z włoskimi autami-trafisz dobrze jest ok, ale jak
            kupisz poniedzialkowy egzemplarz to tylko wspólczuć.
            Tak na marginesie od 4 lat mam pralkę Whirpoola i jest ok, lodówkę Ardo mam
            niecały rok i póki co(odpukuję) też OK.
            PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka