Gość: Paweł IP: 195.116.5.* 22.05.02, 13:32 co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Ardo zamierzam wyposarzyć mieszkanie w ten sprzęt proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jop Re: Co sądzicie AGD Ardo 22.05.02, 13:35 Gość portalu: Paweł napisał(a): > co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Ardo > zamierzam wyposarzyć mieszkanie w ten sprzęt > proszę o opinie Sądzimy, że jakości jest kiepskawej i po wyposażeniu weń pierwszego mieszkania, bo tylko na taki było nas stać, przy drugim nie zrobiliśmy już tego błędu. Ogólnie rzecz ujmując: awaryjny. W ciągu 4 lat naprawiane było wszystko (oprócz okapu kuchennego, ale tam jest niewiele do zepsucia). JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Co sądzicie AGD Ardo IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 11:17 Mam pralkę i lodówkę i jestem zadowolona.Od 1,5 roku żadnej awarii , mimo że pralki nie oszczędzam.Znajomi raczej narzekają na pralkę Amica , moja Ardo jest bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wafel Re: Co sądzicie AGD Ardo IP: *.localdomain / 192.168.71.* 24.05.02, 12:12 Mam lodówkę od 9 lat i no problems (duża) i w rodzinie - mniejszą (od 4 lat), też chodzi bezawaryjnie. Broń Boże Whirpool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Co sądzicie AGD Ardo IP: *.radiomerkury.pl 24.05.02, 12:30 Gość portalu: Wafel napisał(a): > Mam lodówkę od 9 lat i no problems (duża) i w rodzinie - mniejszą (od 4 lat), > też chodzi bezawaryjnie. > Broń Boże Whirpool! A to bardzo ciekawe-bo Whirpool jest włascicielem Ardo-to taka ich tańsza marka. Jako że jest z nią tak jak z włoskimi autami-trafisz dobrze jest ok, ale jak kupisz poniedzialkowy egzemplarz to tylko wspólczuć. Tak na marginesie od 4 lat mam pralkę Whirpoola i jest ok, lodówkę Ardo mam niecały rok i póki co(odpukuję) też OK. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś