Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

meble skórzane

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 13:28
    Czy znacie może miejsce gdzie w Wawie lub jej okolicach można kupić fajne i w
    rozsądnej cenie skórzane wypoczynki do salonu?
    Dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: GO! Re: meble skórzane IP: *.polkomtel.com.pl 24.05.02, 13:57
        A co to znaczy rozsądna cena?
      • Gość: mała Re: meble skórzane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 14:12
        Nie wiem, czy jak napiszę, że do 5.000 zł to coś dostanę?
        • Gość: GO! Re: meble skórzane IP: *.polkomtel.com.pl 24.05.02, 14:31
          Gość portalu: mała napisał(a):

> Nie wiem, czy jak napiszę, że do 5.000 zł to coś dostanę?
          Dostaniesz, dostaniesz.
          Ja w prawdzie widziałem super zestaw (przynajmniej dla mnie) w Swarzędzu za ok
          7000 PLN, taki umiarkowanie nowoczesny, na nóżkach. I te nóżki były dla mnie
          podstawowym atutem, bo taki zestaw wygląda zdecydowanie "lżej". A jeżeli mówimy o
          kwocie ok. 5000 PLN to w Warszawie przy ulicy Prostej jadąc z ronda ONZ w stronę
          Kasprzaka po lewej stronie jest salon Rawa meble i tam min. widziałem wypoczynki
          BFM (Bydgoskie Fabryki Mebli). Mają sporo różnych modeli, moim zdaniem całkiem
          przyzwoitych. Za 5000 - 6000 PLN są zestawy sofa 3 os. + sofa 2 os. + fotel.
          Jeżeli nie potrzebujesz całego zestawu to możesz kupić na sztuki poszczególne
          elementy np. sofę 3 os. i 2 fotele. Jak ja się przymierzałem to wybrałem sobie
          zestaw za 4500 PLN. Oczywiście mebelki ze skóry. Jak chcesz więcej szczegółów to
          polecam stronę www.bfm.com.pl/.

pozdrawiam
          GO!
      • Gość: mała Re: meble skórzane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 15:49
        Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka