Gość: mała IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 13:28 Czy znacie może miejsce gdzie w Wawie lub jej okolicach można kupić fajne i w rozsądnej cenie skórzane wypoczynki do salonu? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GO! Re: meble skórzane IP: *.polkomtel.com.pl 24.05.02, 13:57 A co to znaczy rozsądna cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: meble skórzane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 14:12 Nie wiem, czy jak napiszę, że do 5.000 zł to coś dostanę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO! Re: meble skórzane IP: *.polkomtel.com.pl 24.05.02, 14:31 Gość portalu: mała napisał(a): > Nie wiem, czy jak napiszę, że do 5.000 zł to coś dostanę? Dostaniesz, dostaniesz. Ja w prawdzie widziałem super zestaw (przynajmniej dla mnie) w Swarzędzu za ok 7000 PLN, taki umiarkowanie nowoczesny, na nóżkach. I te nóżki były dla mnie podstawowym atutem, bo taki zestaw wygląda zdecydowanie "lżej". A jeżeli mówimy o kwocie ok. 5000 PLN to w Warszawie przy ulicy Prostej jadąc z ronda ONZ w stronę Kasprzaka po lewej stronie jest salon Rawa meble i tam min. widziałem wypoczynki BFM (Bydgoskie Fabryki Mebli). Mają sporo różnych modeli, moim zdaniem całkiem przyzwoitych. Za 5000 - 6000 PLN są zestawy sofa 3 os. + sofa 2 os. + fotel. Jeżeli nie potrzebujesz całego zestawu to możesz kupić na sztuki poszczególne elementy np. sofę 3 os. i 2 fotele. Jak ja się przymierzałem to wybrałem sobie zestaw za 4500 PLN. Oczywiście mebelki ze skóry. Jak chcesz więcej szczegółów to polecam stronę www.bfm.com.pl/. pozdrawiam GO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: meble skórzane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 15:49 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś