Gość: Tomek7 IP: *.*.*.* 05.09.01, 17:23 Witam, Czy ktoś wie gdzie mogę znależć w Internecie jakieś fajne (proste w obsłudze) programy do aranżacji wnętrz? Chciałbym się trochę pobawić moim przyszłym domem.... Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alicja Re: Programy do aranżacji wnętrz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 16:02 Gość portalu: Tomek7 napisał(a): > Czy ktoś wie gdzie mogę znależć w Internecie jakieś fajne (proste w obsłudze) > programy do aranżacji wnętrz? Chciałbym się trochę pobawić moim przyszłym > domem.... w Enterze 5''2001 byl taki program. Cytuje: "Furnish Pro 1.2.5 95/98/Me/NT/2000 pełna wersja Trójwymiarowy system projektowania wnętrz. Powinien niego skorzystać każdy, kto chce wirtualnie umeblować własny pokój. W programie zastosowano zestawy mebli dostępnych w Warszawie, w salonie Bo Concept wraz z aktualnymi cenami w złotych. " Program jest w jez. angielskim, ma dobry help. Polecam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: Programy do aranżacji wnętrz IP: 157.25.69.* 18.09.01, 10:21 A gdzie mogę zdobyć ten program? Marcia Odpowiedz Link Zgłoś