slona27 23.10.05, 20:39 Chyba to mi pozostaje... emigracja polityczna... Wstyd mi, ze zyje w takim kraju... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thea Re: emigracja? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.05, 20:48 cala ta kampania wyborcza dyskwalifikowala Polske, wszystkie media wb Europie donosily o sekcie, przedsiebiorstwie zyjacym na naiwnosci, glupocje ludzi (Radio Maryja) i o populizmie kandydata. Teraz bedziecie sie liczyc w swiecie, narescie znalezliscie swoja "pozycje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: emigracja? IP: *.aster.pl 23.10.05, 20:51 To uzywanie trzeciej osoby u kogos, bylo nie bylo polskojezycznego, mnie zastanawia. Nie masz polskiego obywatelstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
november11 Gwoli ścisłości 23.10.05, 21:03 > To uzywanie trzeciej osoby u kogos, bylo nie bylo polskojezycznego, mnie > zastanawia. Nie masz polskiego obywatelstwa? Drugiej osoby. 1.os ja, my; 2.os. ty, wy; 3.os. on,ona,ono,oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Gwoli ścisłości IP: *.aster.pl 23.10.05, 21:08 Tak - troche sie zapedzilem. Wybacz. Mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_bez_grzechu Re: emigracja? 23.10.05, 21:06 Mnie już za miesiąc,na szczęście nie będzie w Polsce. Radźcie sobie ludziska sami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
november11 Re: emigracja? 23.10.05, 21:07 ja_bez_grzechu napisała: > Mnie już za miesiąc,na szczęście nie będzie w Polsce. Radźcie sobie ludziska sa > mi ;) A to się ucieszą tam gdzie sie wybierasz. Szczęściarze! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_bez_grzechu Re: emigracja? 23.10.05, 21:09 No i się im nie dziwię. Jest z czego. Odpowiedz Link Zgłoś
slona27 Re: emigracja? 23.10.05, 22:48 Jeszcze jedno mnie boli, ciagle jestem w opozycji, ciagle w mniejszosci... czy bedzie kiedys tak, ze bede zadowolona z wyniku wyborow prezydenckich, parlamentarnych? Przeraza mnie to polaczenie moherowych beretow, Rydzyka, UP, Samoobrony i Gierka (???)... co to do cholery ma byc??? Co to za podziekowania powyborcze... bleeee... Odpowiedz Link Zgłoś