Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

drzwi wewnetrzne

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 12:00
    czy ktos moze ma namiary na ladne i dobre drzwi wewnetrzne w kolorze jabloni,
    ew. czeresni, zwykle proste, bez zadnych szybek i innych dodatkow ?
    chodzi o Warszawe lub okolice, dzieki za pomoc
    Obserwuj wątek
      • Gość: Magda Re: drzwi wewnetrzne IP: 217.153.46.* 04.07.02, 08:52
        Hej! Kolor czereśni jakoś sobie wyobrażam, ale ta jabłoń.... nie wiem jaki to,
        no bo przecież nie zielony ;-) A tak swoją drogą to kupiłam cudne drzwi
        wewnętrzne w zakładzie produkcyjnym w Otrębusach. Drzwi sa z litego drewna,
        sprawdzone (siostra ma je kilka lat i nic się nie wypacza) zresztą facet robi
        je hurtowo dla sklepów.

W zakładzie tym wybierasz wzór i robia cena drzwi ok. 700 pln. Do tego dochodzi
        lakierowanie ok. 150 pln - robi to lakiernik z którym współpracują; ja
        widziałam u nich trzy kolory: olcha, dąb rustykalny i biały. Ale pewnie możesz
        kupić jakiś kolorek i poprosić o pomalowanie...
        Namiary:
        Zakład stolarski "Jacula" s.c.
        Otrębusy, ul. Natalińska 6
        tel. 798-32-16 (z reguły nie odbierają, bo pracują ale można się nagrać:))
        • silie Re: drzwi wewnetrzne 05.07.02, 08:45
          Zajrzyj na www.masonite.pl
          Myślę, że mogą mieć najbardziej wyszukane kolory.
          s.
          • Gość: Joanna Re: drzwi wewnetrzne - a może STOLBUD? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 23:31
            Ja również jestem na etapie szukania drzwi wew. i zastanawiam się nad
            STOLBUDEM. Za 4 sztuki skalkulowali mi cenę brutto ok.5000,- (ze wszystkim, w
            tym ościeżnice, opaski) no i dosyć przeszklone (szkło matowe) + transport
            gratis. Nie wiem czy ta cena odpowiada ich jakości? Jeśli ktoś chciałby
            podzielić się spostrzeżeniami, to chętnie poczytam.
            • barbara.ka Re: drzwi wewnetrzne - a może STOLBUD? 08.07.02, 12:32
              Znalazłam taki portalik www.budowlanka.pl. Można na nim za darmochę złożyć
              zapytania, podając tylko adres e-mail. Przyszły do mnie odpowiedzi od
              kilkudziesięciu firm. Kupiłam taniej niż w sklepach nawet o 20%: okna, panele,
              glazurę, piec i wiele innych rzeczy do domu który buduję. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka