Gość: gosc1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 12:00 czy ktos moze ma namiary na ladne i dobre drzwi wewnetrzne w kolorze jabloni, ew. czeresni, zwykle proste, bez zadnych szybek i innych dodatkow ? chodzi o Warszawe lub okolice, dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: drzwi wewnetrzne IP: 217.153.46.* 04.07.02, 08:52 Hej! Kolor czereśni jakoś sobie wyobrażam, ale ta jabłoń.... nie wiem jaki to, no bo przecież nie zielony ;-) A tak swoją drogą to kupiłam cudne drzwi wewnętrzne w zakładzie produkcyjnym w Otrębusach. Drzwi sa z litego drewna, sprawdzone (siostra ma je kilka lat i nic się nie wypacza) zresztą facet robi je hurtowo dla sklepów. W zakładzie tym wybierasz wzór i robia cena drzwi ok. 700 pln. Do tego dochodzi lakierowanie ok. 150 pln - robi to lakiernik z którym współpracują; ja widziałam u nich trzy kolory: olcha, dąb rustykalny i biały. Ale pewnie możesz kupić jakiś kolorek i poprosić o pomalowanie... Namiary: Zakład stolarski "Jacula" s.c. Otrębusy, ul. Natalińska 6 tel. 798-32-16 (z reguły nie odbierają, bo pracują ale można się nagrać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: drzwi wewnetrzne 05.07.02, 08:45 Zajrzyj na www.masonite.pl Myślę, że mogą mieć najbardziej wyszukane kolory. s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: drzwi wewnetrzne - a może STOLBUD? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 23:31 Ja również jestem na etapie szukania drzwi wew. i zastanawiam się nad STOLBUDEM. Za 4 sztuki skalkulowali mi cenę brutto ok.5000,- (ze wszystkim, w tym ościeżnice, opaski) no i dosyć przeszklone (szkło matowe) + transport gratis. Nie wiem czy ta cena odpowiada ich jakości? Jeśli ktoś chciałby podzielić się spostrzeżeniami, to chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.ka Re: drzwi wewnetrzne - a może STOLBUD? 08.07.02, 12:32 Znalazłam taki portalik www.budowlanka.pl. Można na nim za darmochę złożyć zapytania, podając tylko adres e-mail. Przyszły do mnie odpowiedzi od kilkudziesięciu firm. Kupiłam taniej niż w sklepach nawet o 20%: okna, panele, glazurę, piec i wiele innych rzeczy do domu który buduję. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś