Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    IP: 217.153.90.* 30.07.02, 13:28
    Ostatnio po moim mieszkaniu zaczęły spacerować pojedyncze sztuki tłustych
    prusaczków. Muszę się ich pozbyć. Błagam pomóżcie...!! Jaki środek przegoni
    je raz na zawsze? Nie chce korzystać też z "pomocy" specjalisty. Chcę to
    zrobić sama (przynajmniej narazie) i to jak najszybciej. Słyszałam o płynie
    GETT. Co o tym sądzicie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: koko Re: PRUSAKI IP: *.euro.mmm.com / 169.5.124.* 30.07.02, 13:33
        na prusaki niestety nie ma sposobu, zadne srodki w areozolu, plynie, kostki nie
        dzialaja. jakies, oczywiscie tymczasowe, dzialanie maja srodki stosowane przez
        firmy, ktore tym sie zajmuja. radze - pospiesz sie zaraz bedzie ich o wiele
        wiecej. ja dalam sobie spokoj - sprzedalam mieszkanie po kilkuletnich walkach z
        niechcianymi domownikami. powodzenia
        • Gość: Ewa Re: PRUSAKI IP: 195.116.54.* 30.07.02, 14:54
          Myślę,że nie jest aż tak źle,że trzeba się przeprowadzać ale raczej bez
          profesjonalnej firmy się nie obędzie.Radzę jeszcze zakupić kratki wentylacyjne
          z siateczką /są już takie w sprzedaży/ i uszczelnić wszystkie przejścia w
          pionie/rury/ .Jedna wizyta firmy od karaluchów nie załatwi sprawy należy to
          robić systematycznie wg. ich wskazań w zależności od użytego
          środka.Wyprowadzenie się z mieszkania nie załatwia sprawy, bo nigdy nie masz
          pewności czy tam też się nie pojawią i co wtedy ? kolejna przeprowadzka???
          pozdrawiam Ewa
          • Gość: AHA Re: PRUSAKI IP: 195.187.253.* 30.07.02, 17:23
            Swieta racja. Nie wiem w jakim miescie mieszkasz, ale w Wawie sa firmy, ktore
            daja polroczna gwarancje, ze po oprysku ich preparatami, robaczki sie nie
            pojawia. I to dziala. Jesli cos mi sie udalo zauwazyc miedzy jednym opryskiem a
            drugim, to zdechle robale.
            Zycze wytrwalosci.
            pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka