Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

oświetlenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:21
    Witam urządzam moje nowe mieszkano i nie potrafię się zdecydować na
    oświetlenie do salonu potrzebne jest plafon i lampa wisząca te które
    oglądałam były za drogie jak na moją kieszeń,choć nie ukrywam że piękne może
    ktoś doradzi gdzie kupić w Wa-wa ładne i nie drogie oświetlenie???????
    Obserwuj wątek
      • kasia.laluna Re: oświetlenie 29.11.05, 12:51
        witam... lepiej pozno niz wcale.. odpowiadac na tego posta.
        jestesmy importerem lamp alabastrowych i kryształowych... po przyzwoitych cenach
        a nie tak jak w wielu sklepach w warszawie ze za lampke krysztalowa trzeba
        zaplacic 5-10tys...mowie tu o ilosci krysztalow np.
        zapraszam do obejzenia lamp u nas na stronie.
        www.laluna.pl
        moze jeszcze cos Pania zaciekawi.
      • des4 Re: oświetlenie 30.11.05, 10:54
        Najlepiej u producenta, bo sklepy narzucają skandaliczne marże, lampy,
        żytandole i kinkiety ściągałem bezpośrednio z Częstochowy, gdzie jest sporo
        firm produkujących oświetlenie. Wyszło ok. 60% ceny sklepowej uwzględniając
        dodatkowo dostawę kurierem...użyj google i wyszukaj producentów, prawie wszscy
        mają strony www z przykładową ofertą, a najlepiej pozamawiaj od nich
        katalogi....
      • Gość: Tomek Re: oświetlenie IP: 195.187.252.* 27.08.13, 16:33
        Spory wybór oświetlenia jest w firmie Elektromag przy ul. Połczyńskiej 115 b.
        Dodatkowo mają swój sklep internetowy, w którym można obejrzeć lampy i zapoznać się z cenami:
        link do plafonów (bardzo duży przekrój cenowy):
        sklep.elektromag.pl/Oswietlenie-wewnetrzne_Plafony(3,74614,).aspx
        dodatkowo link do lamp wiszących:
        sklep.elektromag.pl/Oswietlenie-wewnetrzne_Lampy-wiszace(3,26340,).aspx
      • Gość: Plafonik Re: oświetlenie IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.13, 13:04
        Z plafonów mogę zaproponować naprawdę ładny Sotto Luce KAMI. Lampa pięknie się prezentuje, polecam!
      • karolinium1986 Re: oświetlenie 03.11.13, 23:38
        Mi się bardzo podobają oświetlenia dekoracyjne. Sama wybierałam na tej stronie.
      • caroli.neczka Re: oświetlenie 04.11.13, 11:16
        chciałabym się podłączyć, ja natomiast szukam dobrej firmy projektującej oświetlenie? ktoś coś wie?
      • Gość: Wojtek Re: oświetlenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.13, 15:32
        Jeśli chodzi o oszczędne i niedrogie oświetlenie mieszkanie polecam żarówki LEDowe. Kupiłem żarówki do salonu na www.mitraled.pl i w najbliższym czasie wymieniam je w całym domu. To niewiarygodne, jak przy takim małym zużyciu prądu można oświetlić cały dom!
      • einikki Re: oświetlenie 28.11.13, 19:11
        Polecam zajrzeć na stronę Dekoracja Domu, jest tam wiele ciekawych lamp, zarówno nowoczesnych, jak i stylizowanych :)
        dekoracjadomu.pl/lampy,cp112,pl.html
      • fabian1986 Re: oświetlenie 29.11.13, 22:07
        piękne designerskie lampy w niezłej cenie możesz znaleźć na stronie norladesign.com/pl/design/
        w zależności od wystroju pasują zarówno do salonu, do sypialni, możesz też znaleźć modele do pokoju dziecięcego. zresztą sam sprawdź.
      • Gość: Elizjusz Re: oświetlenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.14, 10:54
        Ledy to idealnie rozwiązanie do mieszkania - zżerają o wiele mniej prądu niż normalne oświetlenie. Zamawiałem cały osprzęt w Elektromagu - hurtownia.elektromag.pl - generalnie piękną rzeczą sa ledy przy sufitach podwieszanych i zabudowach - coś pięknego.
      • Gość: Anna Re: oświetlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 13:16
        Mogę Ci polecić sklep internetowy w którym sama robię zakupy. Pytanie tylko w jakim stylu poszukujesz oświetlenia?
      • Gość: aniaszyszko7 Re: oświetlenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.14, 13:43
        Polecam polskiego producenta oświetlenia - firmę ARGON z okolic Częstochowy. Mają bardzo ładne lampy w przystępnych cenach. Zarówno lampy z mosiądzu, drewna, stali, też LEDy. Bezproblemowa obsługa, szybki termin dostawy, podejmują się różnych przeróbek, dobra jakośc.
        Ich stronka to www.argon-lampy.pl/welcome

Plus jeszcze dwa sklepy internetowe, gdzie można kupic bezpośrednio:
        elampy-oswietlenie.pl/
        lampy-luxpol.pl/
      • mathiasz88 Re: oświetlenie 22.04.14, 10:10
        Proponuję oświetlenie LED. Technologia pozwala projektantom na więcej wyobraźni. Philips robi naprawdę fajne plafony. Do salonu odpowiednie bedą 3 lub 4-punktowe. → www.lightonline.pl/zyrandole-i-plafony/11838/philips-luciano-plafon-led-4-zrodla-swiatla-nikiel
      • f_kuba Re: oświetlenie 22.04.14, 10:25
        jeśli chodzi o lampy wiszące to polecam Ci producenta firmę Candellux
        bardzo ładne i w przystępnej cenie lampy
        • Gość: Mario Re: oświetlenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.14, 10:20
          Dokładnie oswietlenie Ledowe jest teraz na topie, moze troche drozsze ale oszczedne, wiec szybko sie zwraca kasa za jego zakup. Do salonu to nawet takie tasmy ledowe. Ja wymieniam wlasnie cale oswietelnei w domu na LED i zaopatruje sie u www.karel2.com.pl/ - maja duzy wybor
        • Gość: lampynet Re: oświetlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.14, 22:55
          Zgadzam się z opinia przedmówcy.
          Po oświetlenie Candellux zapraszamy na www.lampynet.pl
      • czarny3030 Re: oświetlenie 01.06.14, 20:17
        jeśli chodzi o Ledy to chyba ten sklep ma największy wybór lamp LED i generalnie wiele super produktów, a prawie wszystko to ledy
        www.salonled.pl
        • Gość: kacperek Re: oświetlenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.14, 11:44
          tak LED to teraz szał, nie dość ze ladnie wyglada to i bardzo oszczędne rozwiązanie. Ostatnio do swojego sklepu zamówiłam oświetlenie ledowe z www.torell.pl/oferta/oswietlenie_led/oswietlenie_led_sharp
          • Gość: malyWojtek Re: oświetlenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.14, 09:25
            W zasadzie led to dziś podstawa. Nie wyobrażam sobie mieć innego oświetlenia w domu. Swoje oświeltenie kupowałem w www.elektro-sal.pl. Miesięcznie mam 30 złotych oszczędności, więc w skali roku to spore pieniądze są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka