Gość: aga IP: *.chello.pl 04.09.02, 23:15 Chciałabym poznać opinię użytkowników tych okien. A może powinnam wybrać okna innej firmy? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: devi Re: Okna pcv z firmy THERMOPLAST IP: 217.153.6.* 05.09.02, 10:23 Okna są b.dobre. Bezproblemowe . Jakość okien i serwis b.dobry jedyna wada to wysoka cena . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: Okna pcv z firmy THERMOPLAST IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 05.09.02, 21:15 Kilka tygodni temu dość obszernie opisałem "wyższość okien THERMOPLASTU nad oknami innych producentów". Od czterech lat mam okna ich produkcji i twierdzę że są najlepsze. Biel jak była tak jest, nie zmieniły wogóle koloru (ruchliwa zakopcona ulica, operacja słoneczna cały dzień, trzy zimy itd. itp)wszystkie mechanizmy pracuja idealnie, uszczelki bez zarzutu a do tego znakomite wzorniczo -ćwierćwałki, zaokrąglenia, "miękki rys", najcieńsze ramy - a to jest zmora większości producentów - słowem, wg. mnie najlepsze. A że drogie ? to zależy, prawda jest że są drogie a nawet bardzo drogie ale .....albo płacę i otrzymuję towar najwyższej jakości albo oszczędzam i dostaję to co w większości jest na rynku ze swoimi wadami. Wybór dowolny. Ja nie żałuję ani przez moment, za dość duże pieniądze mam okna znakomite z wieloletnią gwarancją, sprawdzone po kilku latach eksploatacji. Namawiam Cię na THERMOPLAST - ja zamawiałem na Bartyckiej u bardzo kompetentnego Pana (chyba) Gryglewskiego. Polecam Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofuu Re: Okna pcv z firmy THERMOPLAST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 00:05 mam okna Thermoplastu od 5 lat i ... jestem zadowolony bo w ogóle o nich nie myślę :) ot są i ok. Pamiętam, że po pierwszym roku był mały problem z drzwiami balkonowymi - przy dużym wietrze odmykały się ... w sumie jeden telefon wystarczył, żeby przyjechał sympatyczny pan serwisant, pokiwał z politowaniem głową i podkręcił jakąś śrubkę i narzekając na mnie, że nie nasmarowane zawiasy :)) pozdrowienia dla tego Pana : okno się wciąż zamyka a zawiasów nie smarowałem nigdy :) wot leń ze mnie.. a okna działają :) tzn zamykam otwieram i to wszystko ja jestem zadowolony też kupowane na Bartyckiej ale na obmiar zjawiła się sympatyczna Pani, która jak myślę naciągnęła mnie trochę na "niewymiarowe" - droższe okna - niech jej tam na zdrowie i jaką premię od producenta to będzie więc wniosek trochę drogo ale pewnie Odpowiedz Link Zgłoś