Gość: marian IP: *.man.polbox.pl 02.07.01, 15:02 Chcę wyposażyć sobie kuchnię w dobry sprzęt AGD, oczywiście w miarę rozsądnych cenach - pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joghurt Re: Jakiej firmy sprzęt AGD wybrać - pomocy IP: 195.205.212.* 03.07.01, 09:45 Wydaje mi się że najlepiej by było jednak sprecyzować czego oczekujesz po wyposażeniu AGD bo temat jaki jest w tytule to temat rzeka i możesz w wyniku otrzymać dużo rozbieżnych bo przecież subiektywnych ocen. Ja osobiście preferuję polskie wyroby i dlatego mam w zabudowie lodówkę Polaru i kuchenkę Amica. Wybrałem je ze względu na dostępność serwisu i ceny po jakich je kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Jakiej firmy sprzęt AGD wybrać - pomocy IP: 213.134.130.* 03.07.01, 10:31 Polecam lodówkę firmy Vestfrost. Lodówki tej firmy są co do zasady nieawaryjne (ze względu na brak napraw zlikwidowano serwis). Są estetyczne i naprawdę solidne. Niestety troszkę drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Jakiej firmy sprzęt AGD wybrać - pomocy IP: 213.77.51.* 03.07.01, 12:24 Trzy lata temu sama miałam ten problem i niestety nie można wybrać jednej firmy i kupić wszystko. Uważam, że lodówki są dobre i tanie firmy Polar, kuchnie są dobre i tanie Amica-i a pralkę kupiłam Candy. Podobno najlepsza i niedroga mikrofala to LG. Pzdr Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Jakiej firmy sprzęt AGD wybrać - pomocy IP: 195.205.4.* 03.07.01, 13:57 Polecam hiszpańską firmę TEKA (Real Madryt reklamuje ją na koszulkach - wyjaśniam, bo w Polsce jes mało znana, choć dostępna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Jakiej firmy sprzęt AGD wybrać - pomocy IP: *.man.polbox.pl 03.07.01, 13:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian WIELKIE DZIĘKI IP: *.man.polbox.pl 03.07.01, 14:54 WIELKIE DZIĘKI. Znajomi namawiają mnie na sprzęt firmy Whirlpool, właśnie ze względu na serwis - co Wy na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: WIELKIE DZIĘKI IP: 213.134.130.* 04.07.01, 12:15 Polecam z całego serca kuchnię elektryczną tej marki (Whirlpool) i chwalę sobie też pralkę (taką wąską z wkładaniem od góry - może nie ma tych wszystkich wynalazków, ale skutecznie pierze, jest wygodna i odpukać, 2 lata chodzi prawie dzień w dzień bez zarzutu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: WIELKIE DZIĘKI IP: 10.3.1.* / *.acn.pl 05.07.01, 12:46 ja jestem akurat w trakcie urzadzania mieszkanka i kupilam juz kuchenke boscha gazowo-elektryczna, lodowke eletroluxa , planuje kupic pralke candy i zmywarke whirlpoola. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Jakiej firmy sprzęt AGD wybrać - pomocy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.01, 13:05 ja rok temu urządzałam kuchnię, kupiliśmy ceramiczną płytę gazową wrozametu, tej samej firmy piekarnik przy czym zwracaliśmy uwagę na to, żeby miała funkcję samooczyszczania i blachy na prowadnicach to bardzo ułatwia życie i zmywarkę bosch droga ale super działa i jest bezawaryjna, nie polecam firmy polar fatalny serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Jakiej firmy sprzęt AGD wybrać - pomocy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.07.01, 01:39 Nie polecam lodówki firmy Westfrost.Emalia po niecałym roku popękała.Pod spodem skorodowana blacha.Przez pół roku zwracałam się do serwisu. Obiecywali przyjechać.Skończyła się gwarancja.Przyszedł sąsiad złota rączka i naprawił.Przy kuchence marki Amica popękały pokrętła od gorącego piekarnika.Pozatym powycierały się napisy na tychże pokrętłach(pomimo,że nie używałam proszków czyszczących, tylko płyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac Re: Jakiej firmy sprzęt AGD wybrać - pomocy IP: *.*.*.* 16.07.01, 08:12 rok temu kupiłem wszystko Elektorluxa. Chciałem co prawda Tekę (wspomnianą wyżej) ale gość mi odradził. Jak na razie jestem zadowolony (z płyty ceramicznej, piekarnika, zmywarki, okapnika i lodówko-zamrażarki). Jest taka reklama lodówek Elektroluxa w której sałata nie więdnie - i to jest prawda. A i mam jeszcze pralkę Elektorluxa - też super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jakiej firmy sprzęt AGD wybrać - pomocy IP: 212.160.235.* 20.08.01, 13:44 Wybór jest trudny szczególnie jesli interesuje nas nie tylko cena, A TEŻ ZUZYCIE ENERGII . Bazę danych urządzeń poklasyfikowaną ze względu na różne parametry posiada Krajowa AGENCJA POSZANOWANIA ENERGII TEL (0 22) 622 27 95. Odpowiedz Link Zgłoś