Gość: aga IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.05, 13:12 Witam, bardzo proszę, jeżeli ktoś ma sprawdzonego fachowca - stolarza, proszę o kontakt. Potrzebuję kogoś, kto zrobi łóżko piętrowe, tylko takie z łóżkiem tylko na górze...Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta640 Re: stolarz potrzebny... 27.09.05, 16:59 Mogę polecić firmę Euro-Dom z W-wy tel 864-65-71 eurodom5@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: stolarz potrzebny... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.05, 17:28 dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: stolarz potrzebny... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.05, 12:27 Aneta640.....nie wiem skąd wzięłaś tą firmę EURO-DOM, ale gorzej trafić nie mogłam...Nie dość, że nie zrobili tego, czego się podjęli, to jeszcze "szef" dwa miesiące prawie "oddaje" mi zaliczkę...OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TĄ FIRMĄ! "Szef" jest niepoważny i nieuczciwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta640 Re: stolarz potrzebny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:46 > Aneta640.....nie wiem skąd wzięłaś tą firmę EURO-DOM, ale gorzej trafić nie > mogłam...Nie dość, że nie zrobili tego, czego się podjęli, to jeszcze "szef" > dwa miesiące prawie "oddaje" mi zaliczkę... To mój mąż :)) Aneta640 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: stolarz potrzebny... IP: *.spray.net.pl 12.12.05, 16:04 Polecam gorąco. Tanio i solidnie 602 754 009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: stolarz potrzebny... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.05, 13:59 Przykro mi więc Aneta 640, że musiałam się niepochlebnie wyrazić o Twoim mężu, ale niestety nie dotrzymał terminu i nawet mnie o tym nie poinformował telefonicznie...czekałam pół dnia nie wiedząc co się dzieje i naprawdę długo musiałam się upominać o własne pieniądze...wczoraj je odzyskałam. To tyle... Odpowiedz Link Zgłoś