Dodaj do ulubionych

czerwiec 2026

03.06.26, 08:42
Po upalnych dniach nadeszlo ochlodzenie i nareszcie spory deszcz, bardzo potrzebny, bo wszedzie susza. Mozna pooddychac.
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: czerwiec 2026 03.06.26, 20:42
      al-szamanka napisała:

> Po upalnych dniach nadeszlo ochlodzenie i nareszcie spory deszcz, bardzo potrze
      > bny, bo wszedzie susza. Mozna pooddychac.
      >
      >

U mnie miala byc burza,ale sie gdzies daleko wynioslasmile
      Pada i to cieszy,nie musze podlewac.
      • m.maska Re: czerwiec 2026 04.06.26, 21:25
        U mnie leje i po majowych upalach, ocipienie klimatu, czyli zaledwie 18°
        • al-szamanka Re: czerwiec 2026 05.06.26, 06:26
          m.maska napisała:

> U mnie leje i po majowych upalach, ocipienie klimatu, czyli zaledwie 18°
          >

Ha, i to Twoje lanie w nocy do mnie doszlo... zaledwie 12°C, a kaluze zolte od pylkow.
          • al-szamanka Re: czerwiec 2026 19.06.26, 19:32
            Ufffffff, 34°C, goraco. Pamietem z moich dzieciecych lat, ze tez tak bywalo.
            • m.maska Re: czerwiec 2026 30.06.26, 12:51
              Ostatni dzien czerwca, a tak ladnie sie zaczynal... zadnych upalow wrecz chlodno, koniec jest obledny. Dzisiaj wtorek, w sobote u mnie bylo 41° - szal... kompletne zaciemnienie, myslalam, ze nie dozyje kolejnego dnia. Dzisiaj juz tylko 30° ale podobno w nocy moze spasc do 15° - jest szansa zeby to wszystko wywietrzyc. Ale kolejne dni tez beda oscylowac wokol 30° zawsze to juz nie 40 z okladem ale wciaz goraco. Rozmowy z sasiadami, czy telefoniczne kreca sie wokolo pogody... pogoda przyszla tez w sukurs tuskowi, ludziom nawet nie chce sie dyskutowac o polityce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka