pdkis 25.10.05, 22:02 czy ktoś z Was budował coś takiego-jakie są koszty-niestety producenci ogłaszająć się nie piszą o kosztach- chcę rozbudowac ganek w ten sposób, więc nie bedzie to nic wymyslnego i mam nadzieje drogiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszmroz142s Re: Ogród zimowy 06.11.17, 13:58 Zobacz ten artykuł o cenie ogrodu zimowego -> www.przybylski.net.pl/cena-ogrodu-zimowego-koszt-oranzerii/ Odpowiedz Link Zgłoś
tinysiskin Re: Ogród zimowy 14.11.17, 12:35 Ogólnie ogród zimowy jest droższą inwestycją. Ja bym się na to nie zdecydowała. Odpowiedz Link Zgłoś
radek_klabka Re: Ogród zimowy 15.11.17, 10:17 Cześć, koszta masz bardzo zróżnicowane. Ja np. mam ogród zimowy od elegance ogrody zimowe. Cena zawsze jest podawana pod indywidualne zamówienie, polecam Ci Pana Jana Miecznikowskiego z Elegance bo mają dobrą jakość i profesjonalną obsługę. Powierzchnia elementów szklanych jak i konstrukcji jest pokryta specjalną powłoką która ułatwia utrzymanie ogrodu w czystości ( podczas opadów deszczu woda zmywa część zanieczyszczeń ) a także powłoka ułatwia mycie i konserwację ogrodu zimowego, z tego co wiem powłoka jest od firmy www.hydrofobowy.pl , mają gamę wysokiej jakości eco produktów do impregnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: Ogród zimowy 01.12.17, 14:50 Koszty są dosyć spore, ale efekt nieziemski... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_gruda22 Re: Ogród zimowy 07.12.17, 11:31 też mi się marzy taki ogród. Właśnie zastanawiam się czy coś takiego da radę wykonać samodzielnie. A czy ktoś z was ma na tym polu doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś