Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Archipelag - oferta dom w paczce ?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.05, 17:09
    Archipelag - dom w paczce - czy ktos korzystał z ich oferty ? materiały lub
    wykonastwo ?
    Obserwuj wątek
      • natalka77 Re: Archipelag - oferta dom w paczce ? 01.11.05, 20:14
        ponoć solidna firma, doradzą wytłumaczą, i jeżeli inwestor zechce to ograniczą
        mu formalności do minimum.polecam.
        • Gość: duda Re: Archipelag - oferta dom w paczce ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.05, 14:23
          a znasz kogoś , kto z nimi budował ? sa duzo drozsi niz inne firmy ?
          • natalka77 Re: Archipelag - oferta dom w paczce ? 03.11.05, 16:19
            ja z nimi buduję ale nie swój dom....
          • natalka77 Re: Archipelag - oferta dom w paczce ? 03.11.05, 16:23
            poza tym budowa domu przez firmę zawsze będzie trochę droższa, system
            gospodarczy zawsze był tańszy...oni budują dom w ciągu 6 m-cy(oczywiście pogada
            odgrywa tu swoja rolę)a systemem gospodarczym czasem budowa trwa latami....ja
            osobiście polecam tą firmę, na ul Czystej we wrocławiu w galerii maja swoja
            siedzibe na II piętrze, najlepiej wiec jest sie tam udać i wypytać o wszystko
            dokładnie...to najlepszy sposób na wątpliwości..
            • Gość: inwi Re: Archipelag - oferta dom w paczce ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.05, 19:10
              wybiore sie do nich, chciałam tylko znac jakies opinie na ich temat ! poznac
              kogoś komu wybudowali juz dom i mógłby cos powiedziec na temat współpracy !
              system gosp jest napewno tanszy, jaks ię z kredytu nie korzysta, my chcemy
              wziaśc kredyt, więc zalezy nam na szubkim wybudowaniu i wprowadzce !
      • joma24 Re: Archipelag - oferta dom w paczce ? 17.11.05, 16:02
        podtrzymuję ! ktoś z nimi budował ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka