Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

farby Benjamin Moore?

IP: *.wetzel.pl / *.wetzel.pl 15.12.05, 10:16
    Witam

Czy ktos moze ma doswiadczenie z farbami Benjamin Moore?

pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: k Re: farby Benjamin Moore? IP: 217.153.97.* 15.12.05, 14:35
        rewelacyjne. naprawde warto.
        • Gość: janka Re: farby Benjamin Moore? IP: 193.227.131.* 15.12.05, 15:26
          bardzo dobre i bardzo drogie.
      • Gość: Gość Re: farby Benjamin Moore? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.12.05, 04:37
        Mieszkam w Kanadzie i używam farb Benjamin Moore od ponad 15-tu lat. Są
        doskonałe. Ostatnio musiałem pomalować kawałek ściany, która originalnie była
        malowana cztery lata temu. Originalna puszka z farbą przeleżała w garażu przez
        cztery lata. Po otworzeniu puszki i dobrym wymieszaniu pomalowałem ściane i
        pomimo tego, że pokój jest od strony południowej nie ma aboslutnie żadnej
        różnicy w kolorze. Benjamin Moore (podobnie jak i inni producenci farb w
        Ameryce) oferuje specjalne dodatki do farb aby stworzyć ciekawe techniki.
        Ostatnio malowałem pokój techniką "ragging" i wyszło doskonale. Jak masz czas
        to poszukaj więcej informacji na stronie Internetowej Benjamin Moore.

Pozdrawiam...
        • Gość: Marek Re: farby Benjamin Moore? IP: *.wetzel.pl / *.wetzel.pl 16.12.05, 10:57
          dziekuje bardzo za informacje
      • margie Re: farby Benjamin Moore? 16.12.05, 13:27
        Ja mam. Jedyne farby, ktorych kolor na scianie wychodzi taki, jaki jest w
        rpobniku. Chyba najbogatsza gama kolorow i odcieni dostepna na rynku. Jakosc
        rewelacyjna. Wydajnosc w normie: 10-12m2/l ( jednokrotne malowanie). Bardzo
        dobrze kryje. Mam cale mieszkanie pomalowane tymi farbami, jedynie w salonie
        wzielam tikkurile, biala i wyszlo jej nadspodziewanie duzo.... Mialam
        pomalowac ze 40m2, wyszlo juz 6 litrow i wciaz brakuje...
        • margie Re: farby Benjamin Moore? 16.12.05, 13:28
          PS. I wbrew pozorom, wcale nie ejst taka droga. Litr kosztuje okolo 50-60PLn,
          co z porownaniu z nnymi farbami na rynku jest nieco drozej, ale bez przesady,
          biorac pod uwage jakosc.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka