Gość: Piotr IP: *.local3.pl / 80.55.153.* 04.01.06, 22:57 Polecam ponownie ----> www.emoney.pl Jak rozsadnie wydac zarobione pieniadze np: na kolejne mieszkanie w tanim kredycie hipotecznym. Polecam -------------------------- www.emoney.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawan2 Re: Co musisz zrobić, zanim sprzedasz mieszkanie 06.05.06, 19:02 Od nabycia działki przeze mnie minęło ponad 10 lat, lecz od oddania domu do użytku nie minęło 5 lat. Czy w razie sprzedaży płacę 10% podatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Co musisz zrobić, zanim sprzedasz mieszkanie IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:46 A jeśli nabywa się w drodze spadku albo wykupując pozostałych spadkobierców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony GAZETA DOM - żałosna niekompetencja IP: *.lanet.net.pl 02.11.07, 18:38 właśnie przeczytałem ten artykuł- mamy listopad, 2007 r. - a gazeta radośnie "doradza" - w artykule sprzed ponad 2 lat !!!!!!!!!!! może najwyższy czas zaktualizować informacje ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukowski Re: Co musisz zrobić, zanim sprzedasz mieszkanie IP: *.icpnet.pl 12.02.09, 21:48 Ten artykuł to brednie, jest tu tyle nieprawdziwych informacji i bezsensownych porad, że aż szkoda mi czasu aby je wypunktowywać. Odradzam osobom niedoświadczonym stosowanie się do wskazówek, znajdźcie lepszy artykuł lub pogadajcie ze znajomymi którzy sprzedawali już mieszkanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Co musisz zrobić, zanim sprzedasz mieszkanie IP: *.chello.pl 15.08.10, 11:52 Dlatego ja skorzystałem z www.activestate.pl i po strachu. Odpowiedz Link Zgłoś