Gość: adka17 IP: *.lodz.msk.pl 09.01.06, 15:55 Witam mam prośbę czy moglibyście mi pomoc i polecić najciekawsze strony z adresami na których mogę znaleść projekty domów.Będę wdzięczna. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurova Re: prosze o pomoc!!! 09.01.06, 19:01 Nie wiem, czy są to najciekawsze strony, ale takie pamiętam: -murator -archon -lipinscy -dom na horyzoncie więcej narazie sobie nie przypomnę, ale ja jak szukałam , to wpisywałam w google-projekty domów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: prosze o pomoc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:12 Jak popatrzysz na nowo powstające domy, zobaczysz przykład budowy koszmarków. Przykład, czego nie należy budować. kurova napisała: > -murator > -archon > -lipinscy > -dom na horyzoncie Tam, takich przykładów jest więcej. Zamiast tracić energię i czas na szukanie projektów, poszukaj architekta. Koszt projektu podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: prosze o pomoc!!! IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 23:32 koszt podobny???? Odpowiedz Link Zgłoś
bulbulier Re: prosze o pomoc!!! 09.01.06, 19:59 www.dietrich.untertrifaller.com/ Odpowiedz Link Zgłoś