Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

grzejnik łazienkowy

18.12.02, 12:13
    Cześć
    Poszukuję grzejnika do małej łazienki - drabinkowego, niedużego (powiedzmy 70-
    75 x 45-50 max), o mocy też nie za dużej - myślę że 450W to będzie aż za
    dużo. Niedużo odstającego od ściany by nie był zawalidrogą w małym
    pomieszczeniu. I nie byłoby z problemu. tyle że chciałabym kupić stalowy
    chromowany a wszędzie są tylko białe... Nie spotkaliście się czasem gdzieś
    ostatnio z czymś takim (w Wawie)? Bo zjeździłam już większość znanych mi
    sklepów i chromowane znalazłam tylko elektryczne, co nie wchodzi w rachubę.

Dzięki, J.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pol Re: grzejnik łazienkowy IP: 213.77.125.* 18.12.02, 12:24
        zucek_jk napisał:

> Cześć
        > Poszukuję grzejnika do małej łazienki - drabinkowego, niedużego (powiedzmy 70-
        > 75 x 45-50 max), o mocy też nie za dużej - myślę że 450W to będzie aż za
        > dużo. Niedużo odstającego od ściany by nie był zawalidrogą w małym
        > pomieszczeniu. I nie byłoby z problemu. tyle że chciałabym kupić stalowy
        > chromowany a wszędzie są tylko białe... Nie spotkaliście się czasem gdzieś
        > ostatnio z czymś takim (w Wawie)? Bo zjeździłam już większość znanych mi
        > sklepów i chromowane znalazłam tylko elektryczne, co nie wchodzi w rachubę.
        >
        > Dzięki, J.

Widziałem kiedyś stalowy z www.enix.com.pl/enix/grzejniki.htm.
        Kolor na zamówienie extra. Pzdr.
        • zucek_jk Re: grzejnik łazienkowy 18.12.02, 13:05

> > Poszukuję grzejnika do małej łazienki - drabinkowego, niedużego (powiedzmy
          > > 75 x 45-50 max), o mocy też nie za dużej - myślę że 450W to będzie aż za
          > > dużo. Niedużo odstającego od ściany by nie był zawalidrogą w małym
          > > pomieszczeniu. I nie byłoby z problemu. tyle że chciałabym kupić stalowy
          > > chromowany a wszędzie są tylko białe... Nie spotkaliście się czasem gdzieś
          > > ostatnio z czymś takim (w Wawie)? Bo zjeździłam już większość znanych mi
          > > sklepów i chromowane znalazłam tylko elektryczne, co nie wchodzi w rachubę

> Widziałem kiedyś stalowy z <a
          href="www.enix.com.pl/enix/grzejniki.htm."
          > target="_blank">www.enix.com.pl/enix/grzejniki.htm.</a>
          > Kolor na zamówienie extra. Pzdr.

Dzięki za link. Znalazłam nawet ceny do tych grzejników i... firma Enix się w
          tym momencie zdyswalifikowała ;-) Najtańszy stalowy kosztuje ponad 1000 zł w
          momencie gdy identyczny "zwykły" ok 400 zł. Przesadzili. Niemniej dzięki
          linkowi do Enixa trafiłam na stronę firmy Instal-Projekt na której chromowanych
          grzejników łazienkowych jest mnóstwo ;-) Tyle że nie ma ani cen ani informacji
          gdzie w Warszawie można je kupić lub chociaż obejrzeć... Może ktoś by coś na
          ten temat wiedział? ;-) Dzięki ;-)

J.
          • vampi= Re: grzejnik łazienkowy 18.12.02, 14:27
            Ja akurat też jeżdżę za takim grzejnikiem i znalazłem na Bartyckiej.
            Chromowy o mocy 450-500 Wat kosztuje 520 zł.
            • zucek_jk Re: grzejnik łazienkowy 18.12.02, 15:17
              O. A ja tam byłam ze 2 tygodnie temu (od Bartyckiej poszukiwania zaczynałam) i
              nic nie znalazłam. Pamiętasz może chociaż mniej więcej w którym miejscu to było?

Nawiasem mówiąc mam cennik tego instal-projektu, no i jest OK, za około 500 zł
              można przebierać w przeróżnych chromowanych grzejnikach. Pytanie gdzie to w
              Warszawie zdobyć...
              • vampi= Re: grzejnik łazienkowy 18.12.02, 15:25
                Na Bartyckiej są 2 porządne punkty z grzejnikami łazienkowymi i 1 mniej
                porządny.
                Numerów pawilonów nie pamiętam, ale chodząc "uliczkami" rzucaja się w oczy
                szyldami "Grzejniki Łazienkowe".
                Byłem w ostatnią sobotę.
                Były białe, chromowe, różnych rozmiarów i kształtów.
                Taki, jaki ty szukasz (nie duży, płaski) też.

Ja akurat szukałem chromowego, wąskiego (do 40 cm) z podłączeniem bocznym.
                I znalazłem taki za 520 zł. Tyle, ze jeszcze nie kupiłem.

Jak dowiesz się gdzie mozna zobaczyć grzejniki tej firmy, co piszesz, to też
                daj znać. Może tam będą fajniejsze lub tańsze.
                • kathy38 Re: grzejnik łazienkowy 19.12.02, 08:44
                  Proponuję wysłac maila do firmy na adres info@instalprojekt.com.pl
                  z zapytaniem o dystrybutorów i miejsca sprzedaży.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka