Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AGENCJA NIERUCHOMOŚCI która?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 18:32
    Wlasnie przygotowuje sie psychicznie na kupno mieszkania na Muranowie lub
    Mokotowie. Czy ktos z Was moglby polecic mi wiarygodna i profesjonalna
    agencje nieruchomosci. Prosze o konkretne nazwy.
    Dzieki Aga
    Obserwuj wątek
      • Gość: ela Re: AGENCJA NIERUCHOMOŚCI która? IP: 132.198.175.* 08.01.03, 21:03
        polecam Gralex
        biuro jest na Modzelewskiego
        nie pamietam telfonu ale na pewno znajdziesz w ksiazce tel. Profesjonalna
        obsluga, szybka, wszystko sprawdzone na czas,
        maja ubezpieczenie, pozwolenia i rejestracje
        mieszkanko mialam sprzedane szybciutko a nie tak jak przez Polanowskich lub
        Dragowskich. Serdecznie odradzam te firmy, pomimo nazwy (renomowanej - ?) nie
        przyslali mi ani jednego klienta, ( w ogole bul tylko 1, krory na dodatek
        chcial kupic Duuuuuuuuzo ponizej minimalnej ceny i tez zostal wystawiony przez
        te firme do wiatru. np powiedzieli mu ze ja sie na sprzedaz za te cene
        zgodzilam i kazali mu z cala gotowka na zaliczke do Warszawy jechac. Chlpo tak
        sie zdenerwowal, ze chyba ich do sadu poda.
        • Gość: kici-koci Re: AGENCJA NIERUCHOMOŚCI która? IP: spc:* / 126.17.44.* 09.01.03, 09:52
          na Muranowie swoją siedzibę ma agglo - www.agglo.pl, działają dośc długo nie są
          duzi - jest więc szansa że dbają o klienta - może warto to sprawdzić?....
      • Gość: monia76 Re: AGENCJA NIERUCHOMOŚCI która? IP: *.u.mcnet.pl 09.01.03, 13:53
        polecam FINPOL i HOME PLUS (pana Arnolda Trenknera; b.b.b. profesjonalny i
        rzeczowy agent)
        • elaz1 Re: AGENCJA NIERUCHOMOŚCI która? 09.01.03, 15:49
          firma Finpol miala moje mieszkanie i psa z kulawa noga nie podeslali
          • Gość: monia76 Re: AGENCJA NIERUCHOMOŚCI która? IP: *.u.mcnet.pl 09.01.03, 16:00
            moze poprostu nie bylo chetnego na nie?
      • Gość: ewa lepszy internet IP: 212.87.3.* 10.01.03, 11:46
        Zwykle nie sa warte pieniedzy ktore biera, a mam porownanie bo swoje mieszkanie sprzedaje
        przez Agencje (Agencja wziela moj telefon z internetu i przekazala kupujacym) a mojej mamy
        sprzedalam bezposrednio.
        Wszystkie dokumenty zalatwiam sama, negocjacje cenowe z kupujacymi prowadzialm sama etc.
        Agencja mnie tylko z kupujacymi skontaktowala. To ze przez agencje jest bezpieczniej to fikcja,
        NIC nie sprawdzaja, przekazuja tylko dokumenty jakie dostarczam, notariuszowi.
        Mnie jest wlasciwie wszystko jedno jak to mieszkanie sprzedaje ale szkoda mi tych ludzi ktorzy je
        kupuja, placa prawie 10tys (moja prowizje agencja doliczyla im do mojej internetowej ceny +
        prowizje dla kupujacego) za nic.
        Polecam raczej szukanie w ogloszeniach bezposrednich na serwerze gazety lub w www.gratka.pl
        lub www.trader.pl
        ewa
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka