Gość: tipmann IP: *.4web.pl 25.05.06, 07:19 Prosze o pomoc gdyz niewiem mam mozliwosc zakupu fajnego domku ale wejscie jest od poludnia czy to dobrze dodaje ze nie zabardzo lubie slonce w lecia szczegolnie jak jest upal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mynia_pynia Re: kierunki domu 25.05.06, 09:01 Ja też lubię chłód i ciemności ;) Mam możliwość postawienia domu w dwóch kierunkach, jedna wybrałam standard czyli północ południe, bo tak dom jest w projekcie i wszystkie media idą po najkrótszej trasie po działce, bo mam wyjście na taras od południa, bo mam okna dachowe i bałam się że jak będzie odwrotnie to będzie panował całkowity mrok w salonie. I kolejna sprawa od północy zawsze zacina deszcz więc powinno być jak najmniej okien i drzwi w ścianie bo trzeba je wymieniać 3 * częściej niż z innych stron. Jeszcze wjazd do garażu, jak bym obróciła dom to droga do garażu musiała by iść o 10 m dalej i w ten sposób miałabym mało ciekawy widok z niektórych okien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipmann Re: kierunki domu IP: *.4web.pl 25.05.06, 10:03 czesc dzieki za odpowiedz dom ktory moge kupic ma dokladnie wejscie od poludnia bo tak przebiega droga ale to jest nie wazne wszyscy dookola mowia ze domy tylko od polnocy zima moim zdaniem slonce operujace osusza podjazd i wejscie do domu latem na tarasie jest fajny chlodek jak ktos chce slonce to wystarczy odejsc 10 m i mamy majorke po calym dniu w pracy i tygodniu zajec mam zamiar posiedziec w cieniu sobote i niedziele moja znajoma wywalila palac 450m2 a na tarasie ma spiekote zapolmniala o markizachi lipka porosz o dalsze komentarze Odpowiedz Link Zgłoś