Gość: jordan IP: *.astercity.net 14.01.03, 11:20 czy ktoś ma może kuchnię black red white, jak oceniacxie kuchnie tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artek Re: kuchnie blach red white IP: *.oltex.net / 192.168.0.* 14.01.03, 11:30 powiem tak jesli mialbym kupic fronty z MDF-u to wybralbym Black red White moi znajomi maja i drudzy tez i jest ok solidne i latwe w skladaniu. Ja jednak mam hrapke na fronty drewniane a ta firma takich nie posiada. Artek Odpowiedz Link Zgłoś
mcmacpl Re: kuchnie blach red white 14.01.03, 11:35 > powiem tak jesli mialbym kupic fronty z MDF-u to wybralbym Black red White moi > znajomi maja i drudzy tez i jest ok solidne i latwe w skladaniu. > Ja jednak mam hrapke na fronty drewniane a ta firma takich nie posiada. Posiada. Np. zestaw bolonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mna Re: kuchnie blach red white IP: *.ipartners.pl / 217.8.161.* 14.01.03, 12:29 Tańsze zestwy typu Ola sa średniej jakości. Znajomi mają i po roku a to tu coś pękło a to zawias. Lepsze typiu Sonia Padwa i drewniane sa na pewno lepsze a;le cena znaczne wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jordan Re: kuchnie blach red white IP: *.astercity.net 14.01.03, 13:57 też nie wiedziałem, że black red white robi drewniane kuchnie, ogladając bolonię i padwę myślałam, że są z mdf, może ktoś wie ile kosztuje kuchnia brw typu bolonia, czy padwa Odpowiedz Link Zgłoś