Gość: monia76 IP: *.u.mcnet.pl 20.01.03, 11:21 mozecie mi polecic jakis fajny sklep z lampami w warszawie? szukam czegos w miare nowoczesnego w rozsadnej cenie, a w castoramie i obi itp nic mi sie nie podoba :-( z gory dzieki! monia76 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soova Re: lampy 21.01.03, 12:10 Witam, Polecałam kiedyś na tym forum sklep na Wolskiej 90 (lub 91, nie pamiętam, dokładnie, w każdym razie tuż koło wiaduktu Trasy AK)- wybór jakiś jest, a ceny niewygórowane. Można jeszcze zajrzeć do sklepu na Migdałowej (Ursynów) - kupiłam tam np. bardzo ładną lampe kuchenną. Poza tym są dwa duże sklepy na Młodzieńczej (Zacisze) - jeden na skrzyżowaniu z Radzymińską, a drugi na samej Młodzieńczej kilkadziesiąt metrów dalej. Tam jest bardzo dużo lamp, wprawdzie nic mi nie przypadło do gustu, ale chyba jest w czym wybierać. Jest jeszcze jedno miejsce, gdzie jest drogo, ale za to lampy są naprawdę piękne (włoskie wzornictwo) - Puławska róg Malczewskiego (koło stacji benzynowej). Poza tym zawsze warto obejrzeć ofertę IKEI. Na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że nic tam nie ma, ale ostatecznie kupuiłam tam kilka lamp gospodarczych (łazienka, toaleta, garderoba itp.). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: lampy IP: *.u.mcnet.pl 21.01.03, 13:31 w ikei wybralam lampy wiszace, ale jeszcze brakuje mi jednej i za nic nie moge znalezc tej jedynej. wielkie dzieki za gore namiarow!!!! pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
ann69paw Re: lampy 17.08.16, 20:45 Zobacz te lampy. Można je kupić w obi. sigma-lampy.pl/33-lampy-wiszace-sigma# Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia22.sl Re: lampy 21.08.16, 18:14 Jeśli szukasz porządnego oświetlenia to zobacz sobie www.galerialimonka.pl/oswietlenie,496. Mają fantastyczne rozwiązania od klasyki, piękna i elegancji po wspaniały design, Naprawdę jest tam z czego wybierać co jedno to ładniejsze i ciekawsze, aż oczy bolą od patrzenia i tak szczerze powiedziawszy to mają całkiem niewygórowane ceny jak na tak wspaniałą jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
lumideko Re: lampy 14.09.16, 10:29 Fajny sklep polecam, ale gdyby ktoś szukał na podkarpaciu to polecam Lumideko Odpowiedz Link Zgłoś
ada-adam Re: lampy 16.09.16, 01:20 witam, a czemu nie sklep internetowy? nasz sklep ma 100% pozytywnych opinii, mamy doświadczenie w pakowaniu dzięki czemu 99,99% przesyłek dochodzi w całości do klientów. W naszym sklepi dodatkowo dajemy rabaty do 10% na cały asortyment (również na ten w promocji) oraz darmową od 200 zł. Mamy bogaty wybór lamp od ręki, więc na swoje zamówienie nie będziesz czekać dłużej niż 3 dni, choć zazwyczaj nawet mniej niż 24 godziny :) po co chodzić po sklepach i tracić czas, jak można wieczorem przy lampce wina wybrać super lampę np. Philips czy Eglo w najniższej cenie? zresztą zapraszam na www.lampy-24.pl , możesz się sama przekonać :) Odpowiedz Link Zgłoś