scorpio-1 11.10.07, 09:19 co sądzicie o zorganizowaniu w najbliższym czasie w Radomiu koncertu zespołu Harlem co Wy na to? jakie kawałki chcielibyście usłyszeć? itd.itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dziki Jastrząb Re: koncert zespołu Harlem IP: *.32.radom.pilicka.pl 11.10.07, 10:07 Noooo bajeczka dla mnie odlot ja o KIEDY GÓRAL UMIERA. Normalny orgazmotron a wogole wydali nową płyte... Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio-1 Re: koncert zespołu Harlem 11.10.07, 11:01 płyta z tego roku juz do kupienia: Niebo nade mną link na strone: www.harlem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Re: koncert zespołu Harlem IP: *.32.radom.pilicka.pl 19.10.07, 08:42 HEHE Marze by usłyszeć...... Zdejmij te suknię mała, noc taka krótka - popatrz zaraz świt, rozpuść włosy jeśli tego chcesz. W twoich oczach widzę rozkosz, chociaż usta mowią "nie" Zdejmij suknię - proszę cię i jeszcze.... Kiedy góral umiera, to góry z żalu sine Pochylają nad nim głowy jak nad swoim synem i Góry moje, wierchy moje Otwórzcie swe ramiona Niech na miękkim mchu posłaniu Cichuteńko skonam Ojcze mój, halny wietrze Powiej ku północy Ciepłą drżącą swoją ręką Zamknij zgasłe oczy Bym mógł w ziemię wrosnąć strzelić ku słońcu smreczyną I na zawsze szumieć już Nad moją dziedziną Jedna z z najfajniejszych polskich kapel Kiedy ten koncert?? Odpowiedz Link Zgłoś