pik38 06.09.06, 21:01 Słyszałam, że pod Pruszkowem, w Komorowie (niedaleko Brzozowej) powstaje nowe osiedle domow wolnostojacych, czy ktos cos o tym woe???, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramonka27 Re: osiedle pod Pruszkowem 06.09.06, 21:09 Tak wie - mafia pruszkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
hg7z2 Re: osiedle pod Pruszkowem 06.09.06, 21:37 jak zwykle. przestancie miasto pruszkow kojarzyc tylko z mafia- to skonczylo sie juz bardzo dawno temu. na terenie miasta powstalo bardzo wiele nowych budynkow mieszkalnych z punktami uslugowymi. a osiedle nazywa sie osiedle lipowa. nie pamietam nazwy developera ale jak klikniesz w google to znajdziesz na ul. prusa edbud rowniez buduje nowe osiedle w pazdzierniku oddaja anielin a jeszcze osiedle na parzniewie i jeszcze kilka innych. jest tego troche pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ramonka27 Re: osiedle pod Pruszkowem 06.09.06, 22:11 Co to znaczy skończyło się dawno temu - ja myslałem, że ciągle trwa tylko chłopców mniej w TV pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik38 Re: osiedle pod Pruszkowem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.06, 22:30 dzieki za info :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: osiedle pod Pruszkowem 07.09.06, 11:52 jak nie zapomnę to spiszę ci dziś numer telefonu a na razie zajżyj tu: www.psm.pruszkow.pl/oferta.php Odpowiedz Link Zgłoś