Gość: icek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:09 to artykuł czy reklama ikei?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: de niro Bezpieczny dom IP: *.realestate.net.pl 07.10.06, 16:09 Artykuł sponsorowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Bezpieczny dom IP: *.ib.tcz.pl 07.10.06, 16:13 Mam dosyc reklamowanych i sponsorowanych artykulow gazety wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Bezpieczny dom IP: 217.153.211.* 07.10.06, 16:43 Po prostu IKEA jest najlepiej zaopatrzona w takie "nowinki" techniczne. W Polsce to wciąż nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipanna Re: Bezpieczny dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 17:34 proponuje zwiążać smarkaczy w kij, będą bardzo bezpieczni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata wszystko zależy, czy rodzice są odpowiedzialni IP: *.aster.pl 07.10.06, 18:01 i kochają swoje dzieci. Kiedyś nie było IKEI i dzieci były bezpieczne, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Bezpieczny dom IP: *.chello.pl 07.10.06, 20:12 Droga Gazeto, Nie obrażaj naszej, czytelników, inteligencji artykułami sponsorowanymi. Z góry dziękujemy, Czytelnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo jesteście, czytelnicy, beznadziejni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:25 ale co się dziwić. marudzenie i wyszukiwanie spisków to polski sport narodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrzej_krk Re: jesteście, czytelnicy, beznadziejni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:37 tak? a jak wytlumaczysz coraz wieksza ilosc artykulow w gazeta.pl w tym stylu? w ciagu ostatnich paru dni, to chyba 3 albo 4 na stronie glownej, reklamujacy dane produkty danego producenta. zalecam poswiecanie wiekszej uwagi na arty ze strony glownej ;> jk Odpowiedz Link Zgłoś
robinia2 Bezpieczny dom 07.10.06, 20:43 Ciekawe. To jakies szalenstwo! Zgadzam sie ze artykul musi byc sponsorowany. W moim mieszkaniu, kiedy ja bylam mala, jedynym zabezpieczeniem byly plastikowe wtyczki w kontaktach. I jakims cudem nic mi sie nie stalo. Goracej gazowki raz dotknelam... wiecej nie probowalam a wielka krzywda mi sie nie stala. Przeciez dziecko tez sie musi jakos nauczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajacek Re: Bezpieczny dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 00:34 Popieram w pelni.Tak sobie mysle:żyję już troche na tym ziemskim padole i tak siegam myślami wstecz.Jak mi (i nie tylko,dotyczy to 99% pewnie pokolenia lat 70-tych nie mówiac juz o wczesniejszych) udało sie przeżyc bez tych wszystkich zabezpieczeń?I jakoś wyrośliśmy na zdrowych, pełnowartościowych ludzi.A że ktoś sobie guza nabił, ściągną szufladę na głowę...I jakoś nikt nie wypadał przez okno.Dzieci jakieś inne teraz sa?A może rodzice dziś są trochę inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Bezpieczny dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:46 Pani Kasiu Dlaczego reklamuje Pani Firmę IKEA czy ten artykuł jest sponsorowany? jeżeli tak , to proszę to zaznaczyć kryptoreklama jest zabroniona Odpowiedz Link Zgłoś
zenekwisior art. sponsorowany? bzdura 07.10.06, 21:09 widac, ze piszacy powyzej nie maja pojecia o czym traktuje artykul i dlaczego najczesciej pojawia sie firma na "i" po prostu tam jest tych gadzetow najwiecej - i w jednym miejscu. A niektórych z tych "ulepszaczy" nie produkuje zadna inna firma w tym kraju - a jesli produkuje to i tak tego nie mozna nigdzie latwo kupic tato ;> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watpiacy Bezpieczny dom IP: *.broker.com.pl 07.10.06, 23:10 Czy ktos zastanawial sie co stanie sie z dzieckiem z takiego "bezpiecznego" domu jak znajdzie sie gdzies indziej? Przyzwyczajone ze drzwi sie nie zatrzaskuja, okna nie tluka itp. itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re: Bezpieczny dom IP: *.ny325.east.verizon.net 07.10.06, 23:14 Czy to wazne?Wazny jest temat.Tyle wypadkow z dzieciakami w Polsce.Dobrze ,ze o tym pisza.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blizniaki Bezpieczny dom IP: *.centertel.pl 14.10.07, 14:11 a ja polecam zabezpieczenia firmy Pro-tech i nie jestem z ta firmą związana ale jestem mama bliźniąt ;o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś