Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bebiak znowu ja

IP: 80.48.237.* 24.03.03, 21:47
    Bebiak, czy masz gadu gadu? Ja mam - nr: 5456558 a mail ditrich@poczta.fm
    postaraj się dać znać na priv, bo nie chcę zanudzać forumowiczów, w końcu już
    troszkę się znamy no nie? :)
    Pozdrawiam i ściskam wirtualnie
    Jak tam nasi wspólni znajomi? Pozdrawiam ich również
    papa
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bebiak Re: Do Ditrich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 21:58
        Cześć, witaj po przerwie. Przed chwilą zajrzałam tak gdzie napisałaś. Zupełnie
        się na tym nie znam. Kiedyś Ci pisałam, żebyś sprawdziła, czy Twój syn nie
        został zameldowany niejako z urzędu tam gdzie Ty jako matka jesteś zameldowana.
        Wiem, że kiedyś tak było (mnie 18 lat temu nikt nie pytał gdzie zameldować syna
        kiedy sie urodził - najemca lokalu czyli mój ojciec wówczas też nie miał nic w
        tej mierze do powiedzenia). Minęło jednak tyle lat; mogło się to zmienić.
        Sprawdziłaś? P.S. Wiesz gdzie napisałam o kolacji?
        • Gość: ditrich bebiaku! IP: 80.48.237.* 24.03.03, 22:07
          Nie wiem gdzie napisałać o kolacji, ale czy u licha nie możesz mi odpisać
          prywatnie - ludzie patrzą:) oczywiście Ty znasz się na żartach ale odpisz na
          mailika lub to gg albo sms, jak bedziesz chciala to Ci podam nr kom przez Adama
          pozdr......
          • Gość: Bebiak Re: Do Ditrich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 22:27
            Ludzie patrzą? A niech patrzą:))) Czy my coś złego robimy? Ditrich, tak głupio
            z tymi mailami, bo jestem jak wiesz dość zajęta osóbką i nie bardzo mam czas na
            odpisywanie (przecież o tym wiesz). Na forum to jeszcze coś skrobnę, stąd
            generalnie wolę tutaj. Maile czasem czekają sporo na odpisanie i doprawdy czuję
            się niezręcznie (wierzę, że mnie rozumiesz). A o kolacji napisałam kilka dni
            temu na forum Towarzyskie w moim wątku "Jak było na kolacji" bo mnie niejaki
            Jankes o to zapytał. Tam przeniosłam ten wątek kolacyjny już czas jakiś temu
            (zostawiając tę informację w tamtym wątku), ale to chyba był średni pomysł, bo
            nie przyszłaś:(((
            • Gość: ditrich do Bebiczka IP: 80.48.237.* 24.03.03, 22:33
              A co z Gadu Gadu? przecież wtedy widać czy ktoś wchodzi o konkretnej porze a
              takto ja muszę odświerzać w necie aby się zorientować, że jesteś. Przed chwilą
              kąpałam dziecko i jestem spowrotem. Z tą kolacją to wiesz, że jestem za daleko,
              ale może kiedyś? Jak znajomość się bardziej rozwinie? Kto wie? Bardzo bym
              chciała, jak chcesz to Ci wyślę swoje zdjęcie, to będziesz miała przynajmniej
              pojęcie jak wyglądam, ale to wiesz, że tylko mailikiem bo tak się chyba nie da.
              • Gość: Bebiak Re: do Ditrich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 22:48
                Poczekaj, zaraz się zorientuję jak z tym gadu-gadu :))) Ja nie jestem taka
                biegła, a w ogóle to wiem, że mam (czy ja - to nie jestem pewna), ale dziecko
                ma napewno. Zaraz zasięgnę informacji :)))
                • Gość: ditrich O dziecku IP: 80.48.237.* 24.03.03, 22:53
                  To Ty masz dziecko i dopiero teraz mi to mówisz. Zaraz tu Cię na
                  przepytki! :)))) Wiek. Płeć. Imię dziecka - proszę - adresy - kontakty (teraz
                  wyobraź sobie, że przechylam stołową lampę punktową w Twoim kierunku prosto w
                  twarz tak, że razi Cię w oczy) no to tyle... takie małe misz masz z
                  kryminalistyki :))) zapamiętaj mój nr gg na wszelki wypadek, jakby się okazało,
                  że możemy sobie pobajdożyć on-line/
                  Papapa
                  Ps. nr to 5456558 i tyle wystarczy, no...
                  • Gość: Bebiak Re: Do Ditrich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 22:59
                    Jestem na gadu - gadu. Możesz mnie znaleźć? Właśnie wysłałam do Ciebie
                    pytanko. Idź na gadu gadu :)))
                    • Gość: ditrich Re: Do Ditrich IP: 80.48.237.* 26.03.03, 20:15
                      czekam na Ciebie na gg dzisiaj - o teej twojej wielkiej pasji chce pogadac
                      tam podam namiary na kom. Jak wejdziesz na gg to mi wyslesz sygnal lub sms'a z
                      internetu bo na gg jak wpiszesz w moich danych na dole nr tel kom to od razu
                      mozesz stamtad wysylac smsiki do mnie - super sprawa. czekam z niecierpliwoscią.
                      • Gość: Bebiak Re: Do Ditrich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.03, 21:19
                        Cześć, słuchaj Ditrich, przepraszam wielkie, ale dziś nie mogę być na gg.
                        Dopiero kilka minut temu przyszłam z pracy (zaczynam o 9-tej), jestem trochę
                        zmęczona, kilku osobom tu na forum powinnam odpowiedzieć na ich posty, a i
                        rodzina też by chciała choć słówko ze mną zamienić. Przepraszam raz jeszcze -
                        może jutro, choć ja nie umiem nigdy nic zaplanować, bo nie wiem, o której wrócę
                        do domu:((( Buziaki
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka