Gość: Baka IP: *.digesta.pl 21.07.06, 15:27 Czy ktoś jeszcze pamięta o sprawie tego wypadku pod energetykiem gdzie mercedes któremu podobno auto odmówiło posłuszeństwa kosił ludzi jadąc chodnikiem?? Co się stało z kierowcą?? Czy sprawa ucichła?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WEGier Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.net.pl / *.net.pl 21.07.06, 15:28 no raczej na pewno ucichła, bo coś nie wiadomo czy Pan był na jakimś dziwnym gazie bo samochód był sprawny a życia nikt nie zwróci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 21.07.06, 16:57 up. może Gazeta odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Mercedes pod energetykiem 21.07.06, 17:46 Kierowca samochodu został aresztowany na trzy miesiące i - o ile wiemy - wciąż jest w areszcie. Natomiast prokuratura nie zakończyła jeszcze postępowania. Do sprawy na pewno wrócimy jak tylko pojawią sie jakieś nowe fakty. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszkodowana Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.i-dsl.info 30.08.06, 19:16 Z tego co wiem mężczyzna siedzi w areszcie na 3 miesiace i miesiąc będzie na wgląd akt dla prawnikow a poźniej bedzie sprawa. Oby mu poucinali rękę i nogę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Mercedes pod energetykiem 30.08.06, 19:35 A po co? Co to da? Niech zwróci koszty leczenia wszystkich poszkodowanych a rodzinie zmarłego i tym co przeżyli dożywotnio płaci rentę. To by była kara i jednocześnie jakieś zadośćuczynienie dla ofiar. P.S. A wiadomo co z kolesiem, który parę dni po wypadku pod Energetykiem ściął na Zawodziu słup i zabił chłopaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszkodowana Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.i-dsl.info 30.08.06, 20:45 No tak ale wypadek na zawodziu był przed tym wypadkiem co ja miałam bo był 11 maja a ja przed swoim wypadkiem jeden dzien czytałam o tym artykuł właśnie na gazeta.pl, a później mnie przytrafiło się prawie to samo. Nie wiem co sie dzieje z tymi ludźmi! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1303 Re: Mercedes pod energetykiem 15.09.06, 15:03 Widze ze ludzi juz nie obchodzi to co sie stało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mercedes pod energetykiem IP: 80.48.49.* 15.09.06, 16:00 jakby mnie miało obchodzić każde tego typu zdarzenie , to nie wiem czy bym psychicznie wyrobił . wiadomo - smutne wydarzenie , ale pozwólmy żyć każdemu dalej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 23:18 paulinka1303 napisała: > Widze ze ludzi juz nie obchodzi to co sie stało... obchodzi ale pisać na razie nie ma o czym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:50 Bo nikt za to nie otrzyma kasy, przecieżchodzi tu o kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1303 Re: Mercedes pod energetykiem 16.09.06, 22:54 ja jestem poszkodowaną z tego wypadku i o ile wiem to prokuratura przedłużyła postępowanie a to jest na korzyśc osoby, która jest sprawcą... Ja jestem tą 15 letnią dziewczynką hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:02 Paulinko ! Cała Częstochowa trzyma za ciebie kciuki i napewno wszyscy forumowicze życzą tobie jaknajszybciejszego powrotu do zdrowia. Zdrowiej nam najszybciej jak się da :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:08 Nie rozczulaj się nad sobą. Zbyt dużo uwagi poświęcasz sobie. Warto się zająć nauką i czytaniem jakichś radosnych książek - to poprawia samopoczucie. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:00 Powiem wam że z tym zdarzeniu pojawiły się dziwne okoliczności. Mercedeczes sprawcy ma mocno przegrzane tarcze hamulcowe co świadczy o tym że bardzo ostro hamował.Przypomnę że pojazdem tym kierował kierowca z dużym wieloletnim doświadczeniem który nigdy nie miał poważniejszej kolizji. Nie należy to do okoliczności łagodzących ale moim prywatnym zdaniem przydałaby się tutaj ekipa od paranormalnych przypadków- coś jak Archiwum X. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1303 Re: Mercedes pod energetykiem 16.09.06, 23:14 Ja sie nie rozczulam nad sobą, tylko trochę mnie martwi to, że to wszystko sie tak ciągnie chyba wiadomo, że dla mnie to nie łatwa sprawa, ale ciesze sie ze z moim zdrowiem jest juz coraz lepiej. Z tego co słyszałam to podobano z tego samochodu ktoś uciekał przed zdarzeniem, ale to nie są 100% wiadomości, bo mogą to być też plotki dlatego mówie, że nie wiem jak było... Zobaczymy co bedzie dalej... Mam nadzieję, że wszystko w porządku;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1303 Re: Mercedes pod energetykiem 16.09.06, 23:19 Nie chce być na fali tylko mówię co słyszałam i napisałam, że równie dobrze to mogą być plotki... Czytać chyba umiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baka 2 Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:22 Nie chodzi mi o to, co wypisujesz, a jedynie jak do tego się ustosumkowujesz. Pytam, czy sama tworzysz tematy na forum ? I tyle... jeśli tak, to jesteś egoistką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd+ Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:34 Baka 2 napisał: Pytam, czy sama tworzysz tematy na forum ? I tyle... jeśli tak, to jesteś egoistką. ------- Myślę, iż ma rację. Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1303 Re: Mercedes pod energetykiem 16.09.06, 23:35 Nie nie sama... ja tylko sie wypowiadam, a jeśli Ci to nie pasuje, to nie musisz pisać chyba nikt Cię nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baka 2 Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:37 A kto Cię do tego zmusza? Twoje ego? Rozczulasz się nad sobą i wszystkich chyba stawisz "po komendzie". Zdrowiej szybko i zajmij się czymś pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1303 Re: Mercedes pod energetykiem 16.09.06, 23:42 jeśli to jest Twoje rozumowanie, to serdecznie Ci współczuje... Myślę również o innych i jest mi strasznie żal kobiety, która już nigdy nie bedzie chodzić, albo rodzinie i bliskim mężczyzny, który nie żyje. Ludzie przecież to logiczne nie jestem egoistką i nie myślę tylko o sobie. I to, że mam 15 lat wcale nie świadczy o tym, że jestem pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verruckt Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:15 ... a moim zdaniem taka ekipa powinna sie zajac tym forum bo odkad je zaczalem czytac robie sie coraz glupszy z kazdym dniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baka2 Re: Mercedes pod energetykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:15 A może chcesz być na fali i tworzysz sama te tematy? Odpowiedz Link Zgłoś