Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ranking kredytów mieszkaniowych

IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 17.11.06, 04:55
    Żałosny ten ranking. Jak wiadomo diabeł siezi w szczegółach, a o tych nie ma
    tu ani słowa. Nie piśnięto ani słowem o koszcie kredytu w każdym z banków, o
    kruczkach w umowach itp. Gdybym miał papierową wersję artykuu to by wylądawała
    w kiblu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Doradca kredytowy Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.chello.pl 17.11.06, 11:22
        Nie dość, że żałosny to chyba sponsorowany ;-)
      • Gość: renia Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: 212.160.172.* 17.11.06, 11:59
        reklamy dot że kredyt mieszkaniowy jest dla kazdego to fikcja to jest
        oczywiste :kredyt bank lukas bank , bzwbk, bgz i pozostale :))mozna doznać
        przykrego zderzenia z rzeczywistoscia idac do kedyt banku który oferuje
        ze "daje" kredyt i nawet nie trzeba byc małżenstwem nie wspominając ze trzeba
        zarabiac minimum 1200 netto i nie miec zadnych innych zobowiazań oraz iz
        uwzglednia umowy pracy w agencji pracy tymczasowej tylko wtedy gdy ma się
        ciglowsc pracy min 2lata chcac byc tylko współkredytobiorca ta opcja nie
        przejdzie , lukas bank mimo ze jest sie na utrzymaniu rodziców i defakto nie
        masz opłat bierzesz kredyt zeby sie usamodzielnic i zarabiasz mniej niz
        1200netto nie masz szans bo ten bank liczy twoje koszty utrzymania gospodarstwa
        700zł na start ma niskie oprocentowanie mozna robic napłaty rat bez opłat
        dodatkowych itd. ale ten warunek utrzymanie gospo 700zł dyskwalifikyje
        wiekszosc mlodych na starcie, szansa moze byc polbank który chociaz przyjmie
        twój wniosek i go rozpatrzy :)) wydaje mi sie ze przy zarobkach 1200 netto bez
        innych zobowiazan jestesmy wstanie otrzymac zaledwie 40000 , takie zarobki
        wymaga praktycznie kazdy bank a by przeciez srednio zarabiamy 1000 to chyba max
        licze "zwykłych ludzi" któzy tyraja od rada do wieczora i gó.. z tego maja
        • Gość: Majka Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.aster.pl 17.11.06, 22:46
          wybacz, ale ja nigdy nie zaciągnęłabym kredytu mieszkaniowego zarabiając 1200
          netto.... nie mówiąc o mniejszych kwotach. A banki i tak wyjatkowo mało
          restrykcyjnie podchodzą do dochodów.
          Poza tym, piszesz, ze mieszkasz z rodzicami, więc nie masz kosztów. Owszem, ale
          bank zakłada, że skoro chcesz kupić mieszkanie, tzn. , że się od rodziców
          wyprowadzisz, prawda? dlaczego więc ma nie zakładać, ze jednak koszty będziesz
          miała?
          • Gość: Alex Proszę o podpowiedź: kredyt w CHF czy PLN? IP: 212.2.100.* 18.01.07, 16:16
            Kupuje działkę za 120 000 kredyt w PKO BP na 30 lat
            • Gość: Alex Re: Proszę o podpowiedź: kredyt w CHF czy PLN? IP: 212.2.100.* 18.01.07, 16:17
              Proszę o podpowiedź. Co radzicie...
        • Gość: capone Polbank - fikcja IP: *.aster.pl 21.11.06, 16:37
          Gość portalu: renia napisał(a):

> szansa moze byc polbank który chociaz przyjmie
          > twój wniosek i go rozpatrzy :))

Polbank to oszustwo, od reklam w TV przez rozmowy sprzedazowe, po wydawanie
          decyzji kredytowych. Dane, ktore podaja na potrzeby "rankingow" takich jak ten
          nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia, zwlaszcza jesli chodzi o szacowanie
          zdolnosci kredytowej. Realne wartosci zdolnosci kredytowej to kwoty prawie
          polowe mniejsze niz podawane w artykule! Co gorsza - na etapie rozmowy
          sprzedazowej, nie dosc, ze pracownicy banku sa niekompetentni (osobiscie
          sprawdzilem w dwoch oddzialach) - nie potrafia odpowiedziec na wiele
          FUNDAMENTALNYCH pytan (czesciowo prze wlasna niewiedze, czesciowo przez
          niescislosci i niedostatki regulaminu banku), do tego obliczana przez nich
          zdolnosc kredytowa wciaz mija sie z realnym trybem stosowanym podczas
          rozpatrywania wniosku. Skutek - znajomy "natchniony" obietnica uzyskania
          wysokiego kredytu, podpisal umowe przedwstepna z deweloperem, by dowiedziec sie,
          ze szanowny Polbank jest sklonny udzielic mu kredytu jedeynie na 60% kwoty
          wyliczonej podczas rozmowy sprzedazowej...

Ja sie pytam - po co tracic czas swoj i klientow (nie mowiac o zainwestowanych
          pieniadzach i nerwach - z tym malo ktory bank sie liczy)? Po co w reklamach
          podawac takie bzdury i jeszcze nie weryfikowac ich na rozmowie sprzedazowej??
          • Gość: ryc Re: Polbank - fikcja IP: *.cst.tpsa.pl 27.11.06, 15:03
            a najlepsza jest pani reklamujaca ten bank. Caciaga troche po bialostocku :) bez
            urazy, ale fajnie to brzmi
          • Gość: jasio Re: Polbank - fikcja IP: *.stacje.agora.pl 05.12.06, 19:41
            >Skutek - znajomy "natchniony" obietnica uzyskania
            >wysokiego kredytu, podpisal umowe przedwstepna z deweloperem, by dowiedziec
            >sie,
            >ze szanowny Polbank jest sklonny udzielic mu kredytu jedeynie na 60% kwoty
            >wyliczonej podczas rozmowy sprzedazowej...

Man! Kto idzie do developera; kto wogóle zastanawia się nad wyborem
            czegokolwiek nie wiedząc jaką ma zdolność kredytową? Jak idziesz (albo twój
            natchniony znajomy) do sklepu to ładujesz do wózka wszystko co potrzeba i
            idziesz do kasy nie wiedząc czy wystarzy pieniędzy licząc na to że się uda? I
            znowu się udało! Hura! Ale kupno mieszkania to nieco poważniejszy wydatek niż
            zakup artykułów spożywczych i nie sadze żeby ktoś brał pod uwage sugerowana
            przez Ciebie kolejność. A jeśli tak to podejrzewam że nie zawraca sobie głowy
            kredytem tylko płaci gotówką. Co do tzw rankingu to podzielam zdanie
            przedmówców; badziewie. Jestem "szczęśliwym" posiadaczem kredytu i ani jedna
            informacja z tego artukułu nie byłaby mi potrzebna przed, po, ani w trakcie
            postępowania kredytowego. Polecam natomiast iść do doradcy kredytowego
            (nieważne jakiego najlepiej do obu) i tam wypytać się o wszystko.

Pozdrawiam.
        • Gość: Bartek Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 10:30
          Renia, o czym Ty piszesz?
          Masz 1200 na reke i chcesz brac kredyt mieszkaniowy?
          Ile wyjdzie Ci rata - 500-700 PLN?
          Dziwisz sie ze bank wylicza Ci koszty na poziomie 700 PLN? Prad - 100, woda-
          100, gaz/ogrzewanie - 100-200 miesiecznie, nie pisze o telefonie, RTV,
          internecie. To ze stalych kosztow. Ile Ci zostanie na zycie - 200 PLN na
          miesiac? Nie zartuj. I tak te 700 PLN jest smieszne i zanizone maxymalnie!
          Ja z kredytem kosztow miesiecznych - media, czynsz, ubezpieczenia, mam na
          poziomie 2200 - 2500 PLN. A rate mam 900 PLN miesiecznie.
          Chcesz sie usamodzielnic?
          Wynajmij mieszkanie z kims na spolke. Pozyj, zobacz ile to kosztuje. Potem
          porywaj sie na kredyty.
          Nie zycze Ci, ale jak przestaniesz splacac kredyt, to mozesz sie udupic na luga
          czesc swojego zycia, jak Ci nie starczy na wynajem, nie bedziesz miala takich
          klopotow.
        • Gość: Alex Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: 212.2.100.* 18.01.07, 16:14
          Proszę o podpowiedz:
          Kupuję działkę budowlaną za 120 000zł
          Kredyt w CHF czy PLN?
          • Gość: Ola Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:51
            Wszyscy moi znajomi biorą kredyty we frankach, na pewno jest to korzystniejsze,
            ale trzeba pamiętać o ryzyku walutowym. Ja wzięłabym we frankach.
      • Gość: freddi Ranking kredytów mieszkaniowych IP: 129.35.231.* 17.11.06, 12:57
        Śmieszy mnie to że ludziska napinaja się że banki im nie chcą pożyczyć na
        mieszkanie skoro zarabiają 1200 zł. To dla mnie chore że ktoś chce brać kredyt
        na 300000 zarabiając tyle - kręci sobie sznur na szyję. Co gorsza banki
        zaczynają też przestawać myśleć i maksymalnie obniżają koszty utrzymania np. do
        300 zł miesięcznie! Niech mi ktoś powie że zarabia 1200 zł i za 300 zł się
        utrzyma a 900 będzie oddawał bankowi na kredyt! W teorii mozliwe jest życie za
        5 zł dziennie czyli 150 miesięcznie ale czy to ma sens? Czy biorąc c kredyt na
        30 myslimy że tak da sie pociągnąć długo?
        • utalia Re: Ranking kredytów mieszkaniowych 17.11.06, 14:33
          Jak wszyscy wiemy "Polak potrafi" a sytuacja w kraju jest taka a nie inna wiec
          wiele osob kombinuje. Nie mysl, ze ktos jest idiota i zarabiajac 1200 chce 3/4
          oddawac bankowi. Zwykle te osoby maja pewne dochody, ktorych nie ujawniaja. Np.
          wynajmuja mieszkanie "na lewo" - maja z tego wlasnie te 900 i ot cala
          tajemnica. Albo dorabiaja po godzinach bez placenia podatku, jeden zreperuje
          pralke, drugi wyleczy kotka, trzeci przewiezie ci szafe z Krakowa do Gdanska i
          juz tajemnica sie rozwiazuje.
        • Gość: Jarek Poczekajmy na 3 mln mieszkan od Pisu!!! IP: 89.100.193.* 18.11.06, 01:08
          Poczekajmy na 3 mln mieszkan od Pisu i nie bierzmy kredytow.
      • Gość: longinus Wstyd, żałość i żenada IP: *.icpnet.pl 17.11.06, 15:30
        jak widzę takie "uzyteczne artykuły" to cieszę się, że akurat nie kupiłem papierowego wydania. Nazwyanie tego "artykułu" "rankingiem kredytów" to czysta kpina z czytelnika. Ani mru mru o kosztach kredytu i marżach.
      • Gość: gość Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.aster.pl 17.11.06, 16:31
        Jeju... tylko nie GE Bank Mieszkaniowy. Miałam u nich kredyt mieszkaniowy, po 3
        latach szybko zmieniłam na kredyt w PKO BP.
        Nie polecam GE Banku... niczego nie da się załatwić normalnym sposobem, wszystko
        (po uzyskaniu kredytu)... prośbą i groźbą!!! Z winy ich pracownika, dostałam po
        dupie przy przeliczeniu raty z euro na zł. Nawet przeprosić nie chcieli...
        • twojno Re: Ranking kredytów mieszkaniowych 17.11.06, 19:04
          W pełni potwierdzam, beznadziejny bank dla starych klientów. Też się wynoszę -
          kredyt w Euro 6,8% - dzięki różnicy kursu nie zarobili na mnie zbyt wiele, ale
          żadnej rozsądnej oferty nie przedstawili. Można się tylko wynieść, trochę to
          kosztuje, ale i tak warto.
          A sam ranking kredytów faktycznie beznadziejny (jak zwykle)
        • Gość: K.D. GE Money Bank i CitiBank to jedno wielkie g... IP: *.chello.pl 03.12.06, 10:18
          Ludzie, tylko nie te dwa "banki". Najwięksi złodzieje na rynku. Niestety byłem
          ich klientem. Przez CHWILĘ.
        • marczens Re: Ranking kredytów mieszkaniowych 05.03.07, 18:10
          Powiedzcie mi gdzie najlepiej wziaść kredyt na mieszkanie w wysokości 200000 tys
      • Gość: kiwi01 Ranking kredytów mieszkaniowych IP: 89.191.129.* 17.11.06, 21:13
        Ranking REWELKA!!! Dzięki za oświecenie, kto ile da, i na jak długo! Ale co z
        resztą? Prowizja, oprocentowanie, koszty dodatkowe (ubezpieczenie kredytu do
        czasu wpisu hipoteki, ubezpieczenie nieruchomości, czy konieczne polisy na
        życie i w jakich wypadkach itp.) Nie dla wszystkich - a jak widać z komentarzy
        dla niewielu- ważną rzeczą jest ile dostaną, raczej ile będą musieli oddać. A
        banki kiszą oprocentowaniem promocyjnym przez rok lub dwa i na tej podstawie
        obliczają harmonogram. A że przez następne 28 lat będę płacić wyższą marżę ani
        słowa. Chodząc po bankach z uczciwą postawą spotkałam się jedynie w BZWBK,
        gdzie pani powiedziała, że obliczy koszt na oprocentowaniu "popromocyjnym"
        ponieważ lepiej się mile rozczarować, niż po kilku latach ze złością przenosić
        kredyt do innego banku.
      • Gość: arrkady Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.zsk.p.lodz.pl 18.11.06, 11:18
        doractwa pisze się przez dz >> doradztwa!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Marcin żenujący PR, żenujący błąd ort. - "doractwa" IP: *.eranet.pl 18.11.06, 11:35
      • kolowr kiszka - z teorią niewiele wspólnego..... 19.11.06, 18:53
        3 osobowa rodzina, zarobki łaczne 4200 pln na umowę o pracę cz. nieokreślony,
        obciązenie kredytami 850 pln:
        polbank - dałby mi aż 160 tys kredytu na 30 lat
        millenium 260 tys
        pkobp - 388 tys (super, ale wiele dodatkowych obciązeń, np. spłata wcześniejsza)

to co napisali o 4-os. rodzinie z dochodami 2500 - hehehe, nikt z nich nie
        dostanie kredytu, najwyżej na pralkę :)

jak widać, kiszka na maxa.

poza tym niektóre banki są drogie jak cholera - np. kredyt bank dokłąda aż 2,4 %
        marży! masakra!
        • naska77 Re: kiszka - z teorią niewiele wspólnego..... 06.12.06, 00:09
          fakt pkobp daje a przynajmniej dawało dużą zdolnośc kredytową...ja uważam że to
          dobre rozwiązanie- w sumie kupowaliśmy mieszkanie w lutum br. ale jaki luxus!
          1. faktycznie odpowiedź wstępną czy dostaniemy i w jakiej wysokośći kredyt
          dostaliśmy "od ręki"- w sumie taka wtedy promocja była że wstępna decyzja w
          ciągu 24h ..nie wiem jak teraz ale wtedy tak było
          2. już po dwóch dniach - w zasadzie po złożeniu wszystkich dokumentów (dłużej
          trwału formalności w US!!!)- mogliśmy przelewać kase za mieszkanko - faktycznie
          spadł kurs euro i za bardzo sie nie opłacało, o czym pani obsługująca nas
          poinformowała, dokładnie wytłumaczyła o co chodzi ( dzięki jej za to bo bysmy
          starcili 2 tysiące!!!)
          ale i tak po tygodniu od pierwszej wizyty w banku dostaliśmy klucze do własnego
          M!!! - pokazcie mi bank który w tydzień da wam fizycznie kredyt
          3. ponieważ było to mieszkanie z rynku pierwotnego, sprzedający miał jakąs tam
          umowe z tym bankiem - bank załatwił wszystkie formalności związane z
          dokumentacją budowy itp- niesamowita oszczędność czasu i nerwówki pewnie, i
          nawet z tej racji zapłaciliśmy niższą prowizję!
          4. w sumie miniumum formalności
          5. w dodatku jeden z niewielu banków który uznał jedno z naszych źródeł dochodu
          jakim jest działalność gospodarcza opodatkowana w formie ryczałtu - w zasadzie
          jako główne źródło, bo ja mam na papierku 1500- i mogliśmy sobie pozwolić na
          mieszkanko za prawie 200tys. w dodatku na 110% inwestycji!!! - niech mi ktoś
          pokaże bank który tak daje - przy tego rodzaju dochodach
          6.a w rezultacie płacę niecałe 900zl raty - czyli prawie tyle ile przez 3lata
          płaciłam za wynajem!!!

nie wiem jak teraz - ale wtedy było warto- ale słyszałam że co oddział to
          obyczaj, zreszta sama miałam nieprzyjemne wspomnienia ze współpracy z innym
          właśnie oddziałem pkobp

pozdrawiam
          ...jutro jest zawsze czyste i wolne od błędów...
          • Gość: iwa Re: kiszka - z teorią niewiele wspólnego..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:59
            jak ktos ma 100000zl na wplate za mieszkanie to jak bank w takim przypadku
            reaguje gdy druga polowe chcemy od banku oczywiscie mieszkanie zrynku
            wtornego.doradzcie jaki bank iczy wziasc doradce finansowego.ile on kosztuje....
        • Gość: iwa Re: kiszka - z teorią niewiele wspólnego..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:03
          4os.rodzina lacznie 2400zl nareke wplata 80000zljaki bank da kredyt
      • askas2006 Uwaga na GE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 01.12.06, 20:30
        Pamiętajcie, że kredyt bierzecie na lata. Niczego nie załatwicie przez
        infolinię. Dostałam w dupę przez błąd doradcy za który nie biorą
        odpowiedzialności.A ja nie planowałam spłaty kredytu w trakcie trwania
        inwestycji!!!!!!!To sposób na przejęcie przez bank innej zastawionej
        nieruchomości. Są nieelastyczni, nie odpowiadają na zadane pytania, robią błędy
        w analizie kredytowej, w wysyłanych pismach i jedyne co proponują to złożenie
        kolejnej skargi przez infolinię. Jeszcze raz OSRZTEGAM !!!!!! nie wiecie jaka
        będzie wasza sytuacja za rok, a tam nie ma z kim rozmawiać. Zamiast kupić
        dzieciakom kurtki i buty na zimę spłacam kredyt!!!!!!!!!!!!
        Życzę powodzenia w poszukiwania
        • Gość: jery Re: Uwaga na GE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.aster.pl 11.01.07, 12:03
          Doradca się pomylil a ty musisz splacac kredyt w trakcie trwania inwestycji ?A
          ty czytasz co podpisujesz ? na wniosku i na umowie ? doradca co najwyzej wpisal
          na wniosku zbyt krotki okres karencji ...
      • Gość: :) Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.interblock.pl 04.12.06, 22:52
        Ranking tak samo żałosny jak cały Expander, który zamiast proponować kredyty i
        produkty, które są najlepsze dla klienta (jako broker) wybiera produkty na
        których ma największy zysk. Wygrywają banki mające mnóstwo opłat i ukrytych
        kosztów, bo płacą expanderowi najwięcej.
      • Gość: jurij Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 13:12
        A jaki na czasie- hihi:"Kredyt Bank zamierza od 20 listopada...". Teraz mamy
        grudzień:-)
        • Gość: Kazs Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:10
          No co ty, przecież tak wyrafinowana analiza powstawała miesiącami, więc nie
          czepiaj się detali. Listopad, grudzień, jaka różnica? ;-)
      • Gość: qwerty Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.aster.pl 05.12.06, 20:56
        A ja sie zastanawiam... jak idziecie kupic bulke do spozywczaka rano.. to tez
        tak narzekacje na to ze trzeba za nia placic?

sprawa jest prosta bank nie jest instytucja charytatywna i nie "rozdaje"
        darmowych kredytow. Jest normalnym przedsiebiorstwem swiadczacym uslugi (w tym
        wypadku finansowe) i pobierajacym prowizje. Jak kazde przedsiebiorstwo musi sie
        wykazac zyskiem albo splajtuje...

pozdrawiam
        w.
      • Gość: mgryga Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.12.06, 21:46
        ten ranking to kompletne bzdury....
        jestem singlem w wa-wie, zarabiam 3600 netto i wyliczona zdolnosc w kilku
        bankach zarowno we frankach jak i zlotowkach byla sporo wieksza...
        przyklad... mbank 285 tysiecy we frankach, 337 w zl, w millenium 350 tysiecy.
      • Gość: Kris Tylko NIE Nordea Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:34
        Mam zdolnośc kredytową, ale Nordea od 1,5 miesiąca mnoży problemy. Nie polecam
        tego banku. Napiszę więcej jak dostaną jakąkolwiek konkretną odpowiedź.
      • Gość: Michał Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.icpnet.pl 18.01.07, 09:58
        Naprawde dobrą oferte ma Deutsche Bank!!Brałem go w Poznaniu na ul.Grunwaldzkiej u Pani Agnieszki.S, załawiła większość formalności za mnie:)Niska Prowizja 1% oraz marża i co najwazniejsze udzialają kredytu we frankach:)
      • Gość: Ewa Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: 10.201.10.* 18.01.07, 12:18
        Żałosny jest autor powyższego postu
        • Gość: jacek Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.getinsa.pl 18.01.07, 16:44
          mowisz o pani agnieszce S?
          • Gość: niczyja Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: 217.153.7.* 26.01.07, 15:40
            ..bo w obecnych czasach jak sami sobie nie powiemy komplementu, to nigdy niczego
            miłego nie usłyszymy! Pozdrawiam p.Agnieszkę ;)
            • Gość: K. Re: Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:58
              Ja chce wziąć kredyt hipoteczny w DomBanku, i nie mam pojęcia czy dobrze
              robię??? Czy ktoś miał problemy z tym bankiem?
              • Gość: basia propozycja IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.01.07, 22:15
                czy znajdzie się ktoś chętny do stworzenia rankigu kredytów , w którym
                internauci bedą wpisyali własne doswiadczenia z bankami i ich wszystkimi
                prowizjami i marżami
                pozdrawiam
      • mkola16 Uwaga na LUKAS BANK!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.07, 22:44
        No cóz nie chcę używać obraźliwych słów odnośnie kompetencji pracowników i
        metod działania LB. Dają rewelacyjne warunki, trzyaja z decyzją do ostatniej
        chwili a później magiczna postać "analityk" zmienia warunki - na gorsze :(,
        pojawia się maassaa dodatkowych warunków o których nie było ani słowa np.
        jakieś dodatkowe ubezpieczenia. Żądajcie pokazania wzoru umowy i RSO może Was
        nie oszukają!
        Pytanie czy to tylko mi się zdażyło czy to metoda działania tego banku i czy
        tak jest w "każdym banku"?
        • Gość: gość Re: Uwaga na LUKAS BANK!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.07, 13:01
          Mnie tak samo zrobili.
          Stara dobra metoda naobiecywać i zrobić swoje bo klient i tak nie będzie miał
          czasu na szukanie innego banku - odradzam ten bank :(
      • Gość: Ala Ranking kredytów mieszkaniowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:04
        Co do meritum nie mam żadnych uwag, ale jakie błędy jezykowe i ortograficzne
        pojawiły się w tym tekście!!!Z resztą ostatnio zauważyłam, wiele, wiele
        potknięć w publikacjach gazety.Ojej, chyba się w główce od dotychczasowych
        dobrych opinii oporzewracało. Szkoda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka