Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BARC - budynek nr 5.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 13:10
    Witam,
    Zapraszam wszystkich lokatorow, moze uda nam sie stworzyc liste dyskusyjna!
    Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • sebmis jestem za:) 29.05.03, 09:42
        • Gość: WK_5312@WK.PL BUDYNEK NR 4 IP: 195.136.95.* 02.06.03, 22:14
          A JA JESTEM SPOD NR.4!!!!(OSIEDLE POD DEBAMI) CHETNIE ZINTEGRUJE SIE Z 5!!1
          • sebmis Re: BUDYNEK NR 4 09.06.03, 12:54
            długo mieszkasz? jakie wrażenia?
          • Gość: anonim Re: BUDYNEK NR 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 14:53
            zdrajca
      • Gość: Zadowolona Re: BARC - budynek nr 5. IP: 126.17.55.* 25.08.03, 12:25
        Gość portalu: KaaG napisał(a):

> Witam,
        > Zapraszam wszystkich lokatorow, moze uda nam sie stworzyc liste dyskusyjna!
        > Pozdrawiam.
        Czesc
        Jestem rowniez z budynku 5, jak widac jestem zadowolona. ale pierwsza rzecz
        jaka mnie martwi to brak internetu na 5ce i jestem zaskoczona jak malo ludzi
        jest tym tematem w ogole zainteresowanych

poza tym bomba!!!! jak tylko dostane akt notarialny to bede uwazala ze to jedna
        z najlepszych moich inwestycji w zyciu. Na razie jeszcze mam sporo roboty ....
        wlasnie jak ja tutaj sobie siedze moj ojciec montuje mi parapety.....

z la lista to bardzo dobry pomysl. moze moznabyloby w przyszlosci i stronke
        internetowa utworzyc......

sasiedzie z 5ki. w ktorej klatce mieszkasz?
        Zadowolony
        • sebmis Re: BARC - budynek nr 5. 08.09.03, 13:55
          ja mam już internet, co prawda od piątku (5-9-2003) ale jak na razie działa
          nieźle.
      • Gość: jo Re: BARC - budynek nr 5. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 16:17
        Cześć, a ja jestem nowym lokatorem budynku nr 3.
        Na razie zadowolonym.
        Mam pytanie--czy podpisywaliście akt notarialny u innego notariusza niż
        proponuje developer?
        pozdrowionka
        • Gość: zadowolona Re: BARC - budynek nr 5. IP: 126.17.55.* 27.08.03, 15:34
          Nie, my (budynek 5) czekamy jeszcze na akty notarialne. podobno sa straszne
          problemy po reorganizacji urzadow w warszawie. Mam nadzieje ze sie doczekamy

pozdrawiam sasiadke
          ps.
          czy nie denerwuje was fakt zamykania osiedla dla samochodow? czy jako lokator
          nie moge soebie podjechac pod wlasny dom?
          • Gość: szybki Re: BARC - budynek nr 5. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 14:24
            denerwuje jak musze z czym podjechac, a stoja krestyni ktorzy traktuja waski
            podjazd jak swoj prywatny podjazd. Po rejestracjach wnosze ze praktykowali
            kulture parkowania praktykowali zdala od aglomeracji miejskich. Sam uzywam
            samochodu i tez lubie sobie ulatwiac zycie ale nie do przesady jest "strzezony"
            i oczywiscie dziki (zdecydowanie za maly).
            co do wlasnego domu to przypominam ze jest to wspolnym dom jeszcze 60-80 innych
            lokatorow.
            sasiad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka