Gość: KaaG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 13:10 Witam, Zapraszam wszystkich lokatorow, moze uda nam sie stworzyc liste dyskusyjna! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WK_5312@WK.PL BUDYNEK NR 4 IP: 195.136.95.* 02.06.03, 22:14 A JA JESTEM SPOD NR.4!!!!(OSIEDLE POD DEBAMI) CHETNIE ZINTEGRUJE SIE Z 5!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: BUDYNEK NR 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 14:53 zdrajca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: BARC - budynek nr 5. IP: 126.17.55.* 25.08.03, 12:25 Gość portalu: KaaG napisał(a): > Witam, > Zapraszam wszystkich lokatorow, moze uda nam sie stworzyc liste dyskusyjna! > Pozdrawiam. Czesc Jestem rowniez z budynku 5, jak widac jestem zadowolona. ale pierwsza rzecz jaka mnie martwi to brak internetu na 5ce i jestem zaskoczona jak malo ludzi jest tym tematem w ogole zainteresowanych poza tym bomba!!!! jak tylko dostane akt notarialny to bede uwazala ze to jedna z najlepszych moich inwestycji w zyciu. Na razie jeszcze mam sporo roboty .... wlasnie jak ja tutaj sobie siedze moj ojciec montuje mi parapety..... z la lista to bardzo dobry pomysl. moze moznabyloby w przyszlosci i stronke internetowa utworzyc...... sasiedzie z 5ki. w ktorej klatce mieszkasz? Zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
sebmis Re: BARC - budynek nr 5. 08.09.03, 13:55 ja mam już internet, co prawda od piątku (5-9-2003) ale jak na razie działa nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: BARC - budynek nr 5. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 16:17 Cześć, a ja jestem nowym lokatorem budynku nr 3. Na razie zadowolonym. Mam pytanie--czy podpisywaliście akt notarialny u innego notariusza niż proponuje developer? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: BARC - budynek nr 5. IP: 126.17.55.* 27.08.03, 15:34 Nie, my (budynek 5) czekamy jeszcze na akty notarialne. podobno sa straszne problemy po reorganizacji urzadow w warszawie. Mam nadzieje ze sie doczekamy pozdrawiam sasiadke ps. czy nie denerwuje was fakt zamykania osiedla dla samochodow? czy jako lokator nie moge soebie podjechac pod wlasny dom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: BARC - budynek nr 5. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 14:24 denerwuje jak musze z czym podjechac, a stoja krestyni ktorzy traktuja waski podjazd jak swoj prywatny podjazd. Po rejestracjach wnosze ze praktykowali kulture parkowania praktykowali zdala od aglomeracji miejskich. Sam uzywam samochodu i tez lubie sobie ulatwiac zycie ale nie do przesady jest "strzezony" i oczywiscie dziki (zdecydowanie za maly). co do wlasnego domu to przypominam ze jest to wspolnym dom jeszcze 60-80 innych lokatorow. sasiad Odpowiedz Link Zgłoś