dafne112
31.07.26, 17:15
Te głupki jezdzą za mną po mieście autkami oznakowanymi. Uwielbiają z mysłowickimi psami podjeżdzać pod przystanki autobusowe na których stoje,urządzali sobie przejażdzki autkami za moim blokiem wiedząc, że stoje na balkonie haha, podjezdzają su cze pod cmentarz na Mikołowdkiej nawet po 5 rano i warują pod cmentarzem les bijki ze straży czekając aż wyjde. .. Gdy wychodzilam z domu o stałej porze na mojej trasie stały dwie tluste strażniczki podjechały nieopodal poczty na Szopena po to by pogadać z ....mężusuem, który przylazł wtedy na oko 3 letnim bachorem. Jeżdzą za mną napaleńce po Rymerze i obok mego miejsca zamieszkania. Usztywniają sobie fj uty gdy jestem w centrum, od razu z myslowickimi psami pie...a dostają... Marcinek palkaaa polazisz za mną po mieście? Znow erekcjichopie dostaniesz z kolezkami. Moze z tym grubasem o wadze 150kg ze strazy połaz za mną albo chlopie stań obok mnie na przystanku autobusowym i udawaj, ze czekasz tez haha tym się te glupki zajmują z psiarnią w mieście.
Te glupki zablokowały mnie na facebooku, boją się, ze będę opisywać co robią tępe lesery w robocie i jak to drony ustawiają centralnie nad moja glową by sobie glówki malych fj utków trzepac...
Tu załączam jedno ze stu zdjęć, bo od roku 2018 jezdzą upośledzeńce za mną systematycznie. Takimi zadupiami jezdzą....za mną.