Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piwonia projekt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:10
    Zachęcona poprzednimi wypowiedziami proszę o ocenę tego projektu. Krytykę
    dzielnie znoszę :)

pprojekt.pl/projekt161-piwonia,rzuty.html
    Obserwuj wątek
      • Gość: marta Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:20
        Według mnie idealny dla 3 osobowej rodziny, martwię się tylko brakiem miejsca
        na szafy..
      • Gość: Miss Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:22
        dla 3 0s0beowj rodziny potrzeba ci tyle pokoi ?
        nie lepiej miec pralnie, garderobe itp ?
        • Gość: marta Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:25
          Salon, sypialnia, pokój dla dziecka i pracownia.
          • Gość: marta Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:27
            Zapomniałam dodać, że chcę zrobić tylko parter.
            • Gość: Miss Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:32
              jeżeli tak, to do przeprojektowania jest kuchnia i miejsce na schody
              możesz z tego wykroić:
              mniejszą kuchnię, spiżarnię ( dostępną od strony kuchni) oraz garderobę (
              dostępną z holu lub wiatrołapu
              możesz też powiekszyć ( kosztem obecej kuchni) jadalnię

obecna cześc dzienna jest malutka, przy stole nie zmieści sie większa rodzinką
              z okazji swiat czy imienin
              • Gość: marta Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:43
                Masz rację, tam właśnie planowałam garderobę, choc zapomnialam o spiżarni ;)
                Nie wiem co moglabym zrobić z kuchnią i jadalnią skoro nie chcę miec kuchni
                otwartej na salon.
                Malutka? A mozna projekt wydłużyć??

• Gość: Miss Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:35
        Dobre duszki podsuną ci jakies fajne pomysły na ten dom:
        fotoforum.gazeta.pl/71,1,794.html?f=794
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka