Gość: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:10 Zachęcona poprzednimi wypowiedziami proszę o ocenę tego projektu. Krytykę dzielnie znoszę :) pprojekt.pl/projekt161-piwonia,rzuty.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:20 Według mnie idealny dla 3 osobowej rodziny, martwię się tylko brakiem miejsca na szafy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:22 dla 3 0s0beowj rodziny potrzeba ci tyle pokoi ? nie lepiej miec pralnie, garderobe itp ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:25 Salon, sypialnia, pokój dla dziecka i pracownia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:27 Zapomniałam dodać, że chcę zrobić tylko parter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:32 jeżeli tak, to do przeprojektowania jest kuchnia i miejsce na schody możesz z tego wykroić: mniejszą kuchnię, spiżarnię ( dostępną od strony kuchni) oraz garderobę ( dostępną z holu lub wiatrołapu możesz też powiekszyć ( kosztem obecej kuchni) jadalnię obecna cześc dzienna jest malutka, przy stole nie zmieści sie większa rodzinką z okazji swiat czy imienin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:43 Masz rację, tam właśnie planowałam garderobę, choc zapomnialam o spiżarni ;) Nie wiem co moglabym zrobić z kuchnią i jadalnią skoro nie chcę miec kuchni otwartej na salon. Malutka? A mozna projekt wydłużyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Re: Piwonia projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:35 Dobre duszki podsuną ci jakies fajne pomysły na ten dom: fotoforum.gazeta.pl/71,1,794.html?f=794 Odpowiedz Link Zgłoś