Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stara Miłosna

IP: PLWAWD* / 172.31.224.* 13.06.03, 10:16
    Planujemy z mezem kupić mieszkanie w Starej Miłosnej. Czy ktoś z Was tam
    mieszka? Chciałabym się dowiedzieć o to jak tam się mieszka? czy jest
    bezpiecznie? jak z dojazdem do Centrum? i czy ktoś z Was moze przypadkiem zna
    średnie ceny mieszkań lub zetknał sie z biurem posrednictwa nieruchomości 777?
    Byłąbym niezmiernie wdzięczna za wszelkie informacje.
    Pozdrawiam,
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anka Re: Stara Miłosna IP: 194.139.172.* 17.06.03, 15:39
        mieszkam w Starej Milosnej od dwoch lat. na poczatku balam sie troche dojazdow,
        ale zakladajac ze nie ma wypadku na trasie podroz samochodem do centrum nie
        zajmuje mi wiecej niz 30 min. okolice w sm sa piekne - duzo zieleni, las po
        drugiej stronie ulicy, mnostwo terenow rowerowych. ja osobiscie bardzo sobie
        chwale mieszkanie tutaj, mam piekne mieszkanie na ktore nigdy nie byloby mnie
        stac w centrum, zreszta teraz juz bym sie nie zamienila. tu jest cicho,
        bezpiecznie, niewiele minusow - moze tylko fakt ze wciaz drogi dziurawe.
        pozdrawiam
        A
        • Gość: Karolina Re: Stara Miłosna do Ani IP: PLWAWD* / 172.31.224.* 18.06.03, 15:34
          Dzięki serdeczne za wiadomość; Dużo to dla mnie znaczy i pomoze podjąc decyzje
          co do wyboru; czy orientujesz sie w średnich cenach mieszkań za m2 oraz garażu
          czy tarasu. Byłabym wdzieczna za wszelkie informacje.
          • flora1 Re: Stara Miłosna do Ani 20.06.03, 12:16
            Ja również od dłuższego czasu poszukuję mieszkania ok.70m w tych okolicach,
            lecz to co oferują pośrednicy, to zazwyczaj mieszkania w starych budynkach
            typu "wczesny Gierek" i bardzo ciężko znaleść coś atrakcyjnego :-((
            • Gość: bea16 Re: Stara Miłosna do Ani IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.06.03, 23:47
              Fajne mieszkania w Starej Milosnej oferuje pani posrednik z biura MIKO, telefon
              do niej o 601 355 130. Pozdrawiam
              Bea
              • flora1 Re: Stara Miłosna do Ani 30.06.03, 10:42
                Gość portalu: bea16 napisał(a):

> Fajne mieszkania w Starej Milosnej oferuje pani posrednik z biura MIKO,
                telefon
                >
                > do niej o 601 355 130. Pozdrawiam
                > Bea

Czy mają może stronkę www gdzie można obejrzeć ich oferty?
                • Gość: bea16 Re: Stara Mi?osna do Ani IP: 213.25.206.* 30.06.03, 15:36
                  tak: www.miko.com.pl

na tej stronie znajdziesz opisane oferty bez zdjec. Polecam fajne mieszkanko
                  100 m.kw + garaz za 245 tys. cena wywolawcza, ale mysle, ze za 230 tys. do
                  kupienia. Cale urzadzone na tip top.
                  Beata
                  • flora1 Re: Stara Mi?osna do Ani 01.07.03, 10:27
                    Gość portalu: bea16 napisał(a):

> tak: www.miko.com.pl
                    >
                    > na tej stronie znajdziesz opisane oferty bez zdjec. Polecam fajne mieszkanko
                    > 100 m.kw + garaz za 245 tys. cena wywolawcza, ale mysle, ze za 230 tys. do
                    > kupienia. Cale urzadzone na tip top.
                    > Beata

Dzięki :-)
                    • Gość: Karolina Re: Stara Mi?osna do Fiony IP: PLWAWD* / 172.31.224.* 01.07.03, 14:40
                      Zauważyłam że w SM buduje się dużo domków i słyszałam że mozna kupować w nich
                      mieszkania odzielnie - kazde piętro to odrębny lokal mieszkaniowy - Czy
                      słysząłś cos o tym?
                      Dzięi
                      • flora1 Re: Stara Mi?osna do Fiony 02.07.03, 13:23
                        Gość portalu: Karolina napisał(a):

> Zauważyłam że w SM buduje się dużo domków i słyszałam że mozna kupować w nich
                        > mieszkania odzielnie - kazde piętro to odrębny lokal mieszkaniowy - Czy
                        > słysząłś cos o tym?
                        > Dzięi

Ja szukam mieszkania na rynku wtórnym i niestety nie trafiłam nigdzie na ofertę
                        o której piszesz ;-(
                        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka